Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zali boze.. R.i.p
poturica se predozirao. :)))
@cfp musliman se ne biva balijskim imenom. Musliman je onaj ko se pokorava Allahu i Njegovom poslaniku Muhamedu a.s.
Zašto nema svinjske gripe u arapskim zemljama, nego samo u ovim u kojim se u enormnim količinama konzumira krmatina i to bez bjelog luka i dobre lozovače, da potamane viruse. Kad se fasuje na pluća onda se krišom kod komšija kupuje slanina i rakija, dajmo ljudi budimo realni. Ne ulazi grijeh na usta, nego iz njih izlazi.
Pola ovih komentatora je iz srBske necasti..
A druga polovica iz Bošnjačkog pokreta.
Kuku meni kako ova bolnica izgleda. Pa i izgleda kao svinjac.
Virus gripa stigao u Srbiju, a svi oboleli su iz Beograda-AL KOD NAS JE SLABIJI VIRUS JER NE KORISTIMO RAKIJU-TIPH3N1 100%
Iz Zenice se niko Ziv ne vraca! Nesto oni rade tamo s pacijentima
Kad smo kod svinjske gripe, lijek za svinjsku gripu je list masline. To sam naučio od jednog travara. Nisam provjerio, tako da ostavljam vam da to istražite.
H1N1, poznatije kao svinjska gripa je u svijetu odavno promijenio ime u "nova gripa" pošto su naknadno ustanovili da to nema nikakve veze sa svinjama i konzumiranjem svinjskog mesa.
H1N1 nije opasan za zdravog čovjeka i manifestuje se kao najobičnija gripa. On je kao i ostali virusi opasan uglavnom za ljude koji već imaju oslabljen imuni sistem zbog drugih bolesti kao karcinom i slično.
Hej ljudi, pa ovaj je preminuo 15.1. dakle prije 15 ( petnaest ) dana i to bi meni danas trebala bit vijest ili je netko svo ovo vrijeme krio od javnosti da nam se i svinjska gripa pojavila u Zenici ( kud će baš svinjska i baš u Zenici ) . . . ! ? !
zeničani se dave svinjetinom, a ti se fol iščuđavaš.
nije musliman nego hrvat
pravi balija-musliman, samo što krijete vam najomiljeniju vrstu mesa.
poturica se predozirao :)))
@cfp Dzikance sto si nervozan odjutros. Treba te deportovat u rumuniju tvojim precima.
Kako Bosnje jedu krmetinu vise nego Srbi i Hrvati. Obavezno pogledati klip. https://www.youtube.com/watch?v=8GbEU16aryQ
Dr.Baltazar Los pokusaj skretanja sa istine.