Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka mu cast...
Svaka cast i vlasniku Adonisa sto omogucava ovakav vid kupovine lijekova.
da nije Pjanic?
@posmatrac87 Da nije Asim Bajric?
Svaka cast ljudino jadan nas narod u pm vise Sa Tom politikom
Svaka čast ljudino. Po meni si obavio hadž. Mnogi bi iz ovog gesta puno mogli da nauče. Ima nas mašalah.
Ma ok ali trenutno je najbitnije povećati rezervni sastav policije i još više se zadužiti!!!
Bakirov zet platio ! Onda ne valja SDA ;)
Svaka čast! A ovima na vlasti treba .... mater i pohapsiti sve redom!
Najpametnija je stvar otici iz ove drzave.
@haos1 Sretno ti bilo!
Mi i dalje nismo svjesni kako neki od nas zive. Ljudi nemaju novaca za lijekove. Djeca se lijece SMS porukama. I glasni smo i sve najbolje znamo samo na klixu.
Jbt narod se zaduzuje za lijekove a ove nase vode bi opet da nas napucaju jedne na druge,jos padamo na dno,sta li ce biti kad jednom u njega i udarimo.
Neko od Bakirovih, dobrih, postenih.
LIJEPI ISLAM.
@nijemalo500godina O cemu ti trabunjas?
o tome da je skupina muslimana, ili kako ih ćafiri zovu "vehabije", poznata po tome sto su vise puta otplaćivati dugove po granapima, apotekama itd...
Svaka mu Čast! Sličan slučaj se desio i u Maglaju prije par mjeseci, kada je apotekarka, sve porekla, a kao opravdanje je navela "strah od Inspekcija., Apotekarka je ponovo naplatila taj isti dug od penzionera, a anonimnu donaciju zadržala... Namjerno nisam htio napisati ime apoteke, kao ni ime "velikodušne" apotekarke. Ali, svi koji pročitaju ovaj komentar, a poznaju Maglaj i taj slučaj, jako dobro će znati o kome se radi..
@Profa.1998 nadam se da je dobila otkaz!
garant neki politicar. Ili neka reality zvijezda, pa ce jos malo objaviti na instagram
@suljo2304 neka objavi, samo neka nesto dobro ucini
Ramazan se bliži.. Svaka mu cast !