Komentari (454)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da je ovo neka glupa šala
@Juraj Upravu si, samo nismo glavuše skupljali, nego uši, lakše za nositi. Mamu ti je.em
@Juraj ali sud u Hagu nesto drukcije rece u konacnici . budalo bolesna
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pola Kine ga dodalo na listu prijatelja.
Ludjak!!!
Sta ce on klati obicni gradjevinac, narkoman i seljacina koja je svrsila kad je vidjela asfalt.
slika.Mladića i Karadžića mu visi u spavaćoj ...
Ocekujemo sutra komentar da je sve bila sala i da su vjerovatno bili kurbani!!!
Yebbo majku svoju, tfu, brutalan način barbarski, nadam se da će i tebe neko dobro namučiti
ama zaklat, i to besplatno, a glavusu na zid u Jagomir, da gledaju studenti kakvih budala ima medju bosancima!!!!
ne treba da se cudite ....sto se svako malo pokoljete....znate koliko vas je takvih?.... Rezultati vam pokazuju.....
po zakonu zabranjeno nanositi namjerno bol i patnju zivotinjama. aaahaaaa znaci i klanje kurbana i klanje zivotinja uopste je teoretski zabranjeno zakonom...????
ovo je podmetanje Bošnjacima. Ubjedjen sam da je ovo lazni profil vlaha sa Sokolca
samo kolji, ko ih zali nek ih nosi kuci i drzi vezane.
Sve ubice počinju sa ubijanjem i mučenjem životinja. Ko ovo podržava neka malo bolje razmisli koga podržava.
Zivotinje imaju pravo da zive kao i ljudi.I ko je on ili neko ovdje od vas da im to pravo oduzima.Vecina vas je Mladicu i Karadzicu ovdje psovala svasta i klela sve sto ste mogli.Kakvi ste licemjeri.Po cemu se ovaj lik razlikuje od njih?Meni ni po cemu.Ubio jedno ili vise on je ubica i tu nema razlike.Vama ima.Zivotinja i covjek nisu vam isti.Meni jesu.Ono sto covjek moze uraditi nijedna zivotinja na svijetu ne moze.Stidite se sebe u sto ste se pretvorili.
Da li ti konzumirash meso?
Sto bi rekli ĐIKAN
Ako je info tacna, neki unutrasnji glas mi kaze da ovaj moze biti pripadnika samo valdajucih NACI stranka! U svakom slucaju ga treba optuziti, a vjerujte da i u nasim zatvorima ima puno ljubitelja zivotinja, pa makar i onih sto uzgajaju pse na pogresnoj osnovi! Prijava i SAPUN za doticnog!
Sve stoji naravno. Medjutim zasto uvijek kada dodje neko iz ovih udruzenja govori u ime društva: "Postali smo ____ drustvo..." Lavice, ima lud lik koji kolje pse i treba ga uhapsiti i okovati. Cemu moralisanje?
Hocu reci, da se mozda malo vise sva udruzenja bave konkretnim i individualnim pojavama, za odredjeno vrijeme bi se napravila neka promjena. Ovako samo neko moralisanje, kurazenje i sl. koje nikog. ne tangira.