Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
počeli smo im i umirat po plažama XD
Toplo vrijeme, stariji covjek. Jos ako je slabo srce, ovakvi slucajevi su neminovni. Previse se starije osobe opustaju na ovakvim vrucinama
jadnik, suncao se do iznemoglosti
i moj stari stojadin je crko, svemu dođe kraj.
ubile ga paštete. hahhhhaaaha....
Moronu pas je napao djete u Bosni ovo je u Hrvatskoj
Da nije umro u Živogošću, bi crko u Bosni. Neka mu je pokoj ili rahmet duši!
A NA OVO STE DOZVOLILI KOMENTARE A NA DŽUKELU KOJA JE NAPALA DIJETE NISTE!!!!!!!!!!!!!! M O R O N I POKVARENI
brisi komentare, koji kretenizam. pokoj mu vječni
67 godina vecina ih umire u sobicku ?? WTF ?? Pa jado mogu ti dovest lika iz svog komsiluka 65 godina smijem se kladit da je jaci i u boljoj kondiciji nego vecina vas mangupa, bildera danasnjih Sarajevskih !
Sreca u nesreci sto nije poveo svog doktrora sa sobom, rekli bi hrvati da necemo ni bolnice da im koristimo dok ljetujemo kod njih..
Pa ste ce krkan od toliko godina po suncu???
http://port.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=33139:foto-bosanci-ve-poeli-sa-aljivim-posjetama-i-fotografijama-sa-makarske-rivijere&catid=123:izdvojeno&Itemid=250
eh da je meni tako krepat u 68-oj.
hoce on da pisa u more, a fino su rekli da bosanci nisu dobrodosli
isusa mi mogu
@Anti... J3bo te vise nacionalni kljuc, zasto sve u necijim glavama sve svodi na bosnjake, srbe i hrvate.. LJUDI!!! pokusaj posmatrati sviju kao LJUDE!!! MOZES LI?