Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muamer Budnjo ubica, Dalila Burzić , Alija Budnjo , Dalidin ljubavnik advokat Jasmir , policijski inspektori iz istrage su skrivalii dokaze o ubici. Isto su krivi
Asime i ja mislim da je ovo tvoje tocno i da sve ove ostale na celu sa sudijinicom treba suditi kao saucesnike u zlocinu zbog prikrivanja dokaza i vodzenje procesa u pogresnom smjeru da sto vise udalji od istine
@Bodyfeat Ja siguran 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TRAŽITI IZUZEĆE KANTONALNOG TUŽILAŠTVA I POLICIJE ! Držali nevinog čovjeka dvije godine u pritvoru ! BANDA, LAKO JE ROME što AMIRA ZUKIĆA NISTE DRŽALI DVIJE GODINE U PRITVORU, eno ga troši lako stečen pare po moru :((
ZAšto nije uhapšen vještak koji je tvrdio da je saobračajna nesreća i radi koga je uz Alisinu pomoć Ljubo odležao nevin u pritvoru dvije godine ???? Policija i tužilaštvo se vade na njega, ali vjerovatno su angažovali i drugog vještaka sa oprečnim nalazom, TE SU SVO VRIJEME SUĐENJA SAKRIVALI TAJ NALAZ OD PORODICE MEMIĆ KO ZMIJE NOGE ! a po zakonu su bili obavezni da dostave sudu i ookrivljenom :((( Dalidu Burzić odmah je uhapsiti da više ne ometa istragu !
ZAšto nije uhapšen vještak koji je tvrdio da je saobračajna nesreća i radi koga je uz Alisinu pomoć Ljubo odležao nevin u pritvoru dvije godine ???? Policija i tužilaštvo se vade na njega, ali vjerovatno su angažovali i drugog vještaka sa oprečnim nalazom, TE SU SVO VRIJEME SUĐENJA SAKRIVALI TAJ NALAZ OD PORODICE MEMIĆ KO ZMIJE NOGE ! a po zakonu su bili obavezni da dostave sudu i okrivljenom :(((
Zemlja u kojoj se ubice ne kažnjavaju.treba im obezbjediti odmaralište na moru.Onda će ih obilaziti svojim gliserima dobro plaćeni dužnosnici.meza i pićr gratis na račun pdv obveznika.
Samo pritisnuti onu kujurinu Alisu Mutap, sve ona zna, samo je u pritvor na dvije godine ko ovog Ljubu, ima sve da propjeva!
Ma sta vam je ljudi, pa ovo je samo put da niko ne odgovara... Njih oslobodili, druge nece optuziti, Memica pojeo mrak... Ovo je isti sudija koji je dozvolio odugovlacenje slucaja onog monka sto je zgazio onu djevojku iz Srbije kod Predsjednistva na tramvajskoj, da bi ga oslobodio jer je doslo do zastare
Najgori papci pobise nas , koji se mraka boje, uz zastitu drzave , ubijaju nas ko telad a mi sutimo. I tako ce jos dugo ostati. Svi su kupljeni. Vise Ima pravde u Staljinovom rezimu nego u nas zadnjih 15tak godina .
Glavni kantonalni tuzioc treba da bude osoba sa iskustvom, znanjem i OBRAZOVANJEM... jer mjesta za ovakve greske ne postoji, u uredjenim drustvima ovo bi u najmanju ruku znacilo smjenu i zabranu obavljanja "drzavnih" poslova.
A to što je Ljubo Seferović još 2016 priznao da je udario kombijem Dženana Memićem danas niko ne pominje? Nije on 2 godine bio u zatvoru bezveze, to će mu se garant uračunati jer je i krivokletstvo krivično djelo i kažnjivo a ključno je utvrditi zbog koga je "poturio leđa"! E taj je kriv za Dženanovu smrt ali taj "neko" izgleda ima jaka "politička leđa"!
Cigo je "platio" najskupljeg advokata u BiH, covjeka koji je zastupao Zijada Turkovica i slicne face. Sumnjivo odakle novac osobi losijeg imovinskog stanja
Dokaz da u pravosudju ima postenih kadrova i profesionalaca. Podrska Murizu Memicu, ali odmakni se Murize od kriminalca Dine Konakovica, jer ti to ne treba, a narod i gradjani su uz tebe i tvoju borbu.
Koliko istine ima u tome da je Budnjo ubica,nisam u toku...
ZAšto nije uhapšen vještak koji je tvrdio da je saobračajna nesreća i radi koga je uz Alisinu pomoć Ljubo odležao nevin u pritvoru dvije godine ???? Policija i tužialštvo se vade na njega, a vjerovatno su angažovali id rugog vještaka sa oprečnim nalazom, ALI SU SAKRIVALI TAJ NALAZ OD PORODICE MEMIĆ SVO VRIJEME KAO ZMIJE NOGE ! :((( Krivičnu prijavu Dalidi Burzić i odmah je uhapsiti da više ne ometa istragu !
Koliko sam na strani pravde, toliko sam žalostan ako stvarno živimo u državi gdje neko može nekoga ubiti, a da sistem stane iza toga. Iako je to stvar drugog postupka.
Dok je Dalide u tuzilastvu i Bunje u SDA,nema nade za ,,Pravdu,,.
Sad Durmiš treba da odere sud sa tužbom.........
Obicna farsa, potezanje roditelja, cijele javnosti za nos od strane tuzilaca i suda. PAle su maske, jos samo da se privedu pravi i jedini odgovorni krivci za ovo ubistvo. Dolazi vrag po svoje.
Kriminalna hobotnica je kompleksna, puno maski treba spasti a valjda hoce, nekad.
Dalida Burzic kriminalac MORA ODGOVARATI kao i svi ostali koji su sa njom i namjestaju slucajeve... ali evo dolazi sve na svoje prvo slucaj memic gdje je namjestila sve pa Onda akcija pravda isto tako hapsila nevine ljude bez dolaza i pitaj boga koliko je jos slucajeva namjestala!!! Ali doci ce sve na svoje. Hapsi Dalidu Burzic i ostale lopove! RED JE NA GORDANU da rijesi ovaj kriminal!!!!
--- protesti u subotu pred narodnim pozorištem "Protesti će biti ispred zgrade pozorišta zato što Dalida Burzić glumi dvije godine", rekao je Muriz Memić. Ko ne dođe da bogda se i njemu dogodila Dalida Burzić i brača Čampare iz preduzeća Gackomont ! :((