Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi hollywood saznao za republiku srmdsku mogli bi 1000 horor filmova snimiti. Da Bog sacuva pored koga zivimo.
@KURCIC2004TE vozim se kroz "gradove" u rs-, prvo sto nema zive duse, drugo balvani po cesti, blatnjavo, samo cekam kad ce nekakav ludjak izletiti iz sume. Strasno.
@kme kmee neka se ukloni alijina bista iz Sarajeva smeta povratnicima Srbima onkm 2% sto ih nije protjerao
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Četnička posla
Samo nek ostane što duže, to je srpska sramota, njima na čast 🤗
Samo osveta, najmanje duplo.
Ovi četalji se stvarno igraju sa našim strpljenjem.
Izbljedila je tebi pamet davno
Pa o cemu vi pisete, imate murala Draze Mihailovica gdje god se okrenete, npr., imate veliki mural desno na zgradi na samom ulazu u Gacko!!!
Istočna Bosna je leglo četnika i dobra većina srba u Srbiji ih mrzi i prezire. Čega se pametan stidi time se budala ponosi!
A Klix te BanUje ako ispravno napišeš CHETNIK!???😜
hehe nastavlja se udbaški sistem ali im ne ide možeš qetnik napisati u hiljadu verzija, kako samo pokušavaju Albance nazivanjem šiptarima uvrijediti , a čak i chetnikr je stavljaju u ravan sa partizanima iako su chetnici pobili više Srba no švabe i ustashe zajedno 😂😂😂😂
U Cikagu ima kip Draze a mi ipak volimo Ameriku iako je ona nametnula rat, uvela embargo, odbila vojnu pomoc, zaustavila oslobadjanje Bosne 1995...
hajmo se srbijo mjenjat mi vama rs vi nama sandzak 😉
Do sad je jedino TITO bio efikasan pencilin protiv cetnika.
Mogli ste vala I Hitlera staviti bolesnici jedni
bolesnici..treba ih zakonski goniti
Kakve veze imaju ovi opančari i tuberani iz prvog svjetskog rata sa Fočom i Bosnom i Hercegovinom? A Dražo deknuše partizani ko kera.
Posaljite Rulofa u Focu i sve rijeseno
Protiv tih istih četnika se borila Crna legija i Handžar divizija 1942. i 1943. al Bošnjacima oni smetaju iako su im djedovi bili pripadnici tih postrojbi. Zašto KLIX šuti o tome da je bošnjake u Foči štitio Jure Francetić?? Jel to nastavak hajke o zabrani katoličkih obreda za vojnike NDH??