Komentari (513)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludje zemlje nema na ovoj planeti. Ovde kao da je svako na nekoj drogi
na drozi zvanoj -izam
Nisu svi, samo posrbljeni vlasi
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Al ga kuha klix... garant po zadatku, vjerovatno ce u ovoj guzvi izglasat akcize...
odlično zapažanje!
@vxvy Bravo!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
lijepo. sad očekujem da se jave i ostali da proslave heroje koji su ubijali druge narode i nacije ( uglavnom su ih do sad zvali zločincima ali možda budu i heroji kad može Ratko mogu i oni) - Uspomene Jure Francetića- kulturni program na Zlatištu pored Sarajeva - dani sjećanja na Maxa Luburića - veliki skup "centra mira" jasenovac - Sjećanje na Bećira Lokmića - sportski program natjecanja mladih - Memoari Ante Pavelića- kultirni program i javni skup
Genocidna krmadija ce da se okupi na dan najveceg genocida u Evropi nakon 2. Svjetskog rata, ali i dalje tvrde da je to krme koje se sere u pelene "heroj"... Heroj moze biti samo idiotima i psihopatama iz smrdoslavskog otpada.
Kad su guslali o kosovskoj bici kako neće o zločincu Mladiću. Ćosic je rekao da je laž Srbima u genima protiv genetike je teško. Dobro je nek svijetu pokažu ko su glupi Srbi.
Dzaba svi komentari,tv emisije,rasprave i ostale budalastine.Balkan je"black hole"nemozes čud vlašine-četnika i ugroženog ustaše promjeniti i da im das sve u BiH oni bi jopet rekli "to je malo".A vodece balije samo spavaju,kradu i bleje ko ovce.Helem jopet ce mobilizacija sirotinje da se roka i kad izgine dovoljan broj onda ide Dejton 2.Nego bjezite svi od budala dok jos mozete jer kad mobilizacija krene moracete se jopet svi rokati za velku srbiju,hrvatsku jal zlatne kasike! Bleeee...
Tako se privlace investori. Zato bjeze kao ludi iz rs.
Vjerujem da ce ipak ljudi u BL skontati da su izmanipulisana gomila, i da nece dozvoliti da budu zloupotrebljebni. Ali, ako se na tom skupu ipak pojavi vise od 500 dusa, onda nam nema druge, svi znamo sta nam je ciniti!
... ma možete vi šta hoćete dok vam je Bakira, ali BGM, nećete moći dokle hoćete...
Dok čitava Europa osuđuje genocid,fašizam ova srbadija slavi krvvoloka,tzv Generala,, pa kakav je to narod fuj fuj fuj
turci mogu da pricaju sta hoce
logicno, kad su i oni sami isti kao i on, ucesnici Genocida u BIH
Jesu pravi djikani to se zna ucero vam materi vas mladic
Gdje su glasovi razumnih Srba ich BiH???
To su imaginarni Srbi.
Dzukele svega mi...to bezobrazno to kuka
Evo konacno manifestacije na koju onaj cetnicki brabonjak sa foruma, BataZiv, moze sa ponosom otici.
Svaka "čast" đikani, vrlo obrazli! Premisaono donešena odluka.
Jos jedan dokaz da su svi Srbi potpuno isti. Krvolocni opancari.