Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RASPADA SE KRIMINALNA ORGANIZACIJA
sve to treba na Goli otok
ODLIČNO I KONAČNO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kamber je siva eminencija SDA u Krajini. On se javno hvalio da je srušio rahmetili generala Mehmeda Alagića. On je inicijator koalicije SDA sa strankom ratnog zločinca Fikreta Abdića u Krajini. Došao je i njemu kraj.
@Ekonoooooomija nema hapšenja,samo pretres stanova vakog čoeka,pa nama apsite ,optužujete,sudite.... sory nije tebi lčno. neg nako..
jedan od mnogobrojnih koji ce ubrzo bito uhapseni, vrijeme je da se mafijaska sda picne hapsit
Sda vrh piramide počiva na ratnom profiterstvu
kontam samo šta li on još toliko jako ima u svom vlasništvu? koje dokaze? protiv koga? pa su se kaknuli od straha pa to traže? žalosno.... radujemo se novom blogu u ustaljenom terminu četvrtak u 20:00, taman pred iftar.... valjda će ta objava,poput enigme negdje iz Kanade,Uzbekistana,Armenije ili daleke Australije, stići na vrijeme da se objavi
Treba izvršiti pretres svih tih iz SDA.. Našlo bi se sigurno more "interesantnih" stvari..
Treba napravit poseban zatvor za ovu bandu iz SDA.
Ma ove lopove ni Dunav nemože saprati
Pa naravno da će pretresati Molio bi kad završite sa ovim lopovom da pređete i na njegove stranačke kolege... IMA TU I POSLA I ROBE
Ma đe bi to asim... jah...
SDA se sad pere od svojih najsposobnijih kriminalaca, obdarenih da varaju kradu i lazu na vise pozicija istovremeno
Krajiški Kukić...
Sipa i tužilaštvo godinama ko fol rade a skoro ništa bitno ne završavaju, godinama. U tim zastarama osumnjičeni često umru, a kada to Asim pogura onda ide sila, represija. Gospodo u Vaš rad se niko ne mješa, problem je što nema rada.
Zaista nemam ništa protiv, ako je čovjek prekršio zakon... Ali, u situaciji kad nakon onako kompromitirajućeg videa, Hadžipašić još uvijek hoda po gradu slobodan, pretresati Asimovu kuću je malo licemijerno. Valjda je prvo Masiraču trebalo za vrat i u zatvor, pa sve ostalo.
Sve mu treba zaplijenit, krimanalac velokih razmjera
ovo cim je Baketovo to je lopovsko
trese mi se laaaada!