Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su to krivi roditelji i njihova nepaznja. Pedofile kastrirati pod hitno!
Pa sta hoce? Svaka se oblaci i slika ko ku*ve a svaka bi htjela princa na bijelome konju i sve da ima. How yes no ! :)) Ako sebe tako reklamiraju to ce i dobiti... mogao bih o ovoj temi citav dan.
Na facebook kada se registruješ moraš potvrditi da si stariji od 16 godina........a dijete čim se rodi ima svoj FB profil.Šta se bunite onda ?
mora dijete bit u trendu, kako ostala djeca :))
@thewhisper jes vala...evo sad i njake pokemone ćeraju ko mahniti hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kod nas su djevojčice jos uvijek djevojčice te njihove se samo na srbijanske starlete ugledaju.. Sta ce nemaju na koga drugog..
jesu, jasta su
@Senahid Halilovic ovo oko mene sto je bar jeste..
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Maloljetnica napucana izgleda kao da joj je 22 godine i jos laze godine, ni jedna ne kaze da je maloljetna. Nisam ni ja star, al dok sam bio dijete, izgledali smo tako.
muda za banderu odmah, javno
koja laz pa te maloljetnice sa 13-14 godina slikaju sise pokazuju guzove i picu ovo je bruka sta se desava sa zenama
pedofili,kakva laz.i kacevanda karindja sve ispod 10.yebo majku mitomansku pa ovo je vjest iz vaseg tkz.entiteta i odmah laz?
to si u pravu, i onda kada muskadija dijeli slike sirom svima onda je problem, saznaju roditelji, uh......tek tada skontaju sta su uradili.............a padaju na slatke rijeci tipa ti si najljepsa, najzgodnija, najsladja...de mi posalji da vidim........a one ne mogu odoljeti.........
PRIKAŽI ODGOVORE (9)