Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najcesce izgovorena recenica od BiH politicara: ˝Sve je u skladu sa zakonom!˝ pa jest majmuni kad ga donosite kako vam odgovara!
I kada Davora ubiju kao sina mu bice sve po zakonu.Ispreturali su mu unutrasnje organe, zlostavljali, mucili ali I izvjestaji iz bolnice su diktirani iz centrale snsd-a jednostavno vlast drzi sve od trafike pa nadalje I radi sta im se prohtije
ove su stvari vec vidjene nekad su isli na zene i djecu Bosnjaka i Hrvata a danas na sopstvenu Ubice su ubice nije njima bitno koga ubijaju
Kaže, prvo se informišite. Gdje? Kod vas u ministarstvu? Pa vaše informacije su već odavno poznate i u potpunoj su suprotnosti sa zdravim razumom. Mladić je ubijen, nije pronađen ubica a njegovi roditelji se hapse. Imate li još možda nekih informacija??
jednu istu vijest objavljuju cijeli dan, a presucuju izraelsko raketiranje Damaska, cijele noci
Visoki predstavnik a i delegacija EU u BiH, za razliku od građana, imaju instrumente rješavanja ovog problema ali neće. Incko još uvijek ima Bonske ovlasti da može smjeniti izabrane političare, ministare, direktore... ali ih ne koristi!
jednu istu vijest objavljuju cijeli dan, a presucuju izraelsko raketiranje Damaska, cijele noci
ja bih izveo vojsku uh nemate vojsku ovako nazovete vaseg predsjednika kadrija veseljija objasnite covjeku problem i on vam posalje vojsku svakako je friska
EU izrazila zabrinutost,, ovaj put nije inzko
ovako je i udba kada je ubijala po austriji...pa kada je interpol otkrio da je pistolj pripadao beogradskom mup...oni dali izvjestaj da im je neko obio magacin s oruzjem par dana prije...pa otiso u druge zemlje da ubija po zakonu...
U skladu sa zakoljom.
Davore borio si se za genocidnu tvorevinu RS, to ti je nagrada! Bošnjaci po strani ne petljajte se nije to naše da rješavamo sukobe između srba.
sve je po rezimskom zakonu
Ima Mile tenkove i haubice, samo vi protestirajte. To što još nisu u upotrebi možete zahvaliti njegovom strpljenju. Pokaza se čovik.
Mora da su i batine bile u skladu sa zakonom??? Mater vam raspalu
Sve po zakonu BiH je urasjeno.Dok pojedinci ruse Bosanske zakone i ustav i pokusavaju uvesti svoje.Uzput se kunu u istu BiH 😂😂😂😂😂
Vazno je samo da je 18% ponovo palo na ispitu rusenja Republike Srpske
Pa u bilo kojoj EU zemlji bi se postupalo ovako u slučaju prijetnje ministru policije, druga stvar je što oporba u RS- u i SAD veleposlanstvo ovo koriste za rušenje režima. Nazalost i da to urade sve ce biti isto kao prije, pa i Dodika su oni doveli silom na vlast i evo sta imamo.
@cosmo.3.again Naravno pa nijedan političar danas u BiH nije "nevin" jer su u najmanju ruku počinili djela gospodarskog kriminala ili korupcije. Ali njih treba smjeniti demokratskim putem odnosno sazrijevanjem, a nipošto onako kako su Amerikanci doveli Dodika da bi smjenili SDS jer ce posljedice opet biti iste.