Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato moja zena ima svu opremu..............sve zna sta progovorim na telefon.............
......ne trebaš ništa ni reći........ona zna što ti misliš prije nego progovoriš............
Pa kakva je to policija koja nema takvo što, pa to imaju oni kogu a da nema jedana policiska stanica ma daj to su priče za malu djecu, uostalom jeli to kaže i unutrašnja kontrola policiska ili PI-ar MUP-a RS-a, dobro je poznato da imaju opremu za te namjene i da je redovito koristi a nisu glupi da kažu da posjeduju jer stime krše zakone iza koji se kriju jer nema građanskog pristupa rada policij tako policija radi onako kako ona to želi, ali nije problem u njima nego u onima što još imaju kvalitetnijz opremu od njih a to su VPS pojedinih država što ima i dokumentovano kazaću samo SAD i sve Vam je jasno. A ti uređaji se mogu napraviti i u kućnoj radinosti tako da su snage donekle izbalansirane a stranačke aktivnosti koriste posebno opremljene prodavnice te opreme koje se nalaze u ENG GER USA ima i bliže ali je više amaterska..
Imate Shpice ,koji vam dojavljiju...!
.......svi si pred izbore malo dižu cijenu ako ih se prisluškuje.......pa policija i postoji zato da njuška, prati i prisluškuje.......nadam se da to i rade,......... samo se nadam da je to usmjereno prema pravim osobama...........
i fasisti su sve priznali i pokajali se, isto kao i ovi