Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
institucije zvane Cirkus institucije uvezanost informacija ko da goluba pismonosu saljea jbt
I večeras se trkaju sa zatamnjenim staklima po gradu a policija se voza i troši tone nafte svaki dan a rezultata nigdje.
Znači, ipak je ovaj put i ko zna koji - policija pustila krimanalca da pobjegne. Ministre, policije KS, izađi pred javnost ( ako imaš koqe) i istinu na sto. Ako ne, smatramo da pripadaš kriminalnom miljeu koji je na vrhu SBB-a! Tražimo istinu, a ne bilo kakav šupljikat političke, SBB priče! Istina! Istina!
Nemam povjerenja u MUP ni 1%, samo se sjetim kako su se raspali ko kula od karata prilikom protesta, i kmečali. Sve sami uhljebi u uhljupi, čast izuzecima i nasljednicima Vikićevaca Ja sam za Referendum u KS sa dva pitanja: Imate li povjerenja i da li ste zadovoljni Policijom KS/FBiH, ili ne, 3. pitanje: Da li ste za to da heroji iz prošlog rata preuzmu vođstvo Policije KS/FBiH
MUP treba smjeniti sve velike ribe jer one mnogo smrde,trulezom i ostalim hizmetom....
Postupajući Tužilac vodi istragu i tok iste usmjerava shodno svojim ogromnim ovlaštenjima, pitam se dali je u ovom slučaju dežurni Tužilac izašao na lice mjesta i neposredno rukovodio uviđajnim radnjama, te predhodno formirao uviđajnu ekipu, ako nije onda je to propust tog Tužioca . Policija je samo servis Tužilaštva i ona izvršava ono što naloži to Tužilaštvo, pametnome je onda jasno ko je ovdje zakazao, treba samo utvrditi jeli dežurni Tužilac uopće bio na licu mjesta.
Pa, stvarno dokle više ovako, je li ovo moguće sve, pa ko to tamo u stvari radi? Treba mu suditi kao pomagaču u bjekstvu, ne može to neprimjetno proći!
e hajmo sada greske prebacivati jedne na druge.... po obicaju...
Izbori su za 2 godine. Glasajte za SDA i nastavite da podupirete truhlo i nemoralno drustvo!
Srbi, hapsite i isporucujte kukavicu i go.no od covjeka!
Taj ti je iste noći stigao na Kosovo!
Majku vam hebem nesposobnu........stoko smrdljiva
Govna i jedni i drugi
Hoce li premijer kantona smrdo Konakovic podnijeti ostavku
šta vas ima MUP obavještavati vi ste ti koji naređujete MUPu i vodite istrage a kolege sa sprata presuđuju 6 mjeseci uslovno za ubistvo uz olakšavajuće okolnosti... miševi jedni, neka vas na budžetu...
U prevodu, MUP ga zastitio. Poslali kuci doticnog idiota, hajvana od covjeka da se spremi, ponese sta mu treba dok su se oni zabavljali oko auta i sakrivanja imena. Kao aman nisu znali cije je auto. I doticna ubica, konj, azdaha od insana oko tri put pod noge i prema granici. Ne moze me niko ubijediti da ga oni nisu pokrili. Znaci znali su ime oko 12 (zvanicno) i nisu se sjetili granicne policije????? Nesreca se desila oko 10, do prve granice ti treba 3-4 sata, i kao niko se nije sjetio!!
Lakse je nas GARIBE i postene ljude vrebati iza coskova i silu demonstrirati zbog zmigavca,pojasa u gradu ili 3'4 km preko pa na to dodaju odprilike jos 10-20 pa naplatu razmisljaju po pola sata hoce li sebi u dzep ili da prijave.Ovo isto izivljavanje rade ljeti prema nasoj dijaspori koji jadni crnce i rade po citavu godinu da dodzu ovdi 3-4 sedmice pa im prisjeda od njihovog SRANJA
Sada izlaze problemi nestručnosti koja proizilazi iz familijarnog i stranačkog zapošljavanja. Koordinacije između policijskih agencija gotovo da nema. Političari se ne mogu dogovoriti koja je minimalna brzina kroz naseljeno mjesto. Normalno nam je da se dječak od 12 godina sam odveze iz Sarajeva u Tesanj i uredno mu naplate cestarinu a ništa ne poduzmu.