Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo okani se tog posla vidiš da ne umiješ.Neki Ivica bi to prvo provjerio :)
Meni se čini da je sad komesar Koričić na tapetu. Jbg ipak se velika lova vrti u ovome svemu, nekome je stao na žulj :D Valja Izmetbegoviću nadomjestiti biračko tijelo, zet iznajmio tvornicu... ima tu veza btw klix, ako ste već objavili demantij, dajte zvaničan dokument na uvid :)
Ko ce sad tom covjeku nadokaditi tu moralnu bol koja mu je nanijeta pri nepravednom hapsenju i boravku od skorom 3 mjeseca u pritvoru.Najmanje sto.mu mozete pimoci i donekleumanjiti mu patnju da pomognete u odlasku na njegov krajnji cilj i u zemlju u koju zeli da ode
Naši samo znaju lagati
Kako niko norrmalan da postavi pitanje gdje je nestala ISIL vojska???
Tutnjaju po Balkanskim vukojebinama :)
Vratila se u USA i Israel
Ma migranti su generalno postali oruđe za sijanje straha( isto kao i terorizam) kako kome odgovara. Svako može plasirati bilo kakvu informaciju i onda dok se dokaže suprotno priča je otišla u eter i ni stotine demanta to ne može popraviti.
Ima i laznih prica ali kao neko ko trenutno od sjeda u Bihacu mogu ti reci da je vecinom sve istina. Otkako je Mujo postavljen za komesara ponovo je sve pod kontrolom, koliko toliko.
Ma da mi njega vama posaljemo, pa vi provjerite jos jefnom. Ne morate ga vracati :D
E to je najvaznije nije bitno koga je klao nego gdje je klao ccc boze sacuvaj