Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kakav klosar se predstavlja kao islamski teolog, i jos ima radno mjesto na fakultetu islamskih nauka. Klosar koji bi se svadjao radi 20 KM. E seljacino ona iz Srebrenika
Nadam se da su ovi minusi od raje iz Srebrenika a ne zato sto sam rekao da zaboga islamski teolog moze biti i klosar. Za raju iz Srebrenika, ne brinite ima vas dobrih :D
@Simply_Red ne, nego minusi zato što misliš da je nepismeni i nekulturni drot prašinar oličenje ovozemaljske časti i poštenja!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ja cu vas na preporod dati! na naslovnu!
samo ostro sa islamistima
Evo dokaza, medicinski nalazi, dase prema ovom građaninu postupilo protuizakonitoo, da je premlačen uz ničim opravdanu upotrebu sile za sitan saobracajni prekršaj : http://www.source.ba/clanak/Crnahronika/409141/Detaljnije-o-brutalnom-premlacivanju--Sarajevska-policija-napala-uglednog-profesora-Orhana-Bajraktarevica-tvrdeci-da-je-islamski-terorista
Ne kontam. Je li se pogrešno parkirao? - Jeste! Da li se po Zakonu o bezbjednosti saobraćaja za to mora platiti kazna? - Mora! U čemu je problem gosn profa.? Plati pa se klati!
nAVIKLI IZ pREPORODA DA IM SE SVE GLEDA KROZ PRSTE!
I zasto klix objavljuje samo jednu stranu price? Gdje je izjava pretucenog profesora??? Smece od portala
Bogami ja vjerujem uglednom profesoru a ne krkanima iz policije...I fino su mu rekli da nema dokaza da su ga prebili...I onda se cude kad neko rokne policajca...I tada to bude islamski terorizam! Vala da su mene na pravdi Boga prebili kao ovog profesora ja bih bar jednog zapamtio i rokno!
Nek su te govnaru raspali
Odmah ga deportovati u rodno selo pa nek parkira na livadi.
on seljak ti seljacina,nadji razliku
@sajo333 Izvini ali ne raspravljam sa papcima.
Balija & Goljf... sve rečeno
I`ll be back prije 1 sat, 51 min @I`ll be back zutom golfu kecu starom 30 god napisana kazna za nepropisno parkiranje, a passatima, audijima BMW-ovima u blizini nije izdat prekrsajni nalog. E to svakog normalnog treba da iziritira. a to sto sa ovi klix-frajeri mangupi samo za tastatturom a na ulici obicni beskicmenjaci koji ne smiju drotu prigovoriti "izbirljivost" to je druga prica! Upravo je to i bio uzrok reakcije dvostruki aršini policije i ne kažnjavanje onih sa bijesnim autima !!!
@Simply_Red To policajcima ne daje pravo na upotrebu fizičke sile nad starijim čovjekom od ccc 60 tak kilograma, za 27 noć Ramazana, vrijeđanje vjerskih svetinja, lična vrijeđanja i premlaćiuvanje, mogao se napraviti nalog za saobračajni prekršaj i eventualno nepoštivanje službenika policije a ne vrijeđati vjeru, intgritet čovjeka i premlatitiu ga, ako ovaj policajac ne dobije trajnu suspenziju, onda nema nade u pravnu državu !!!
ne nadaj se da ce dobiti ikakvu kaznu "sve je po zakonu" jos ce dobiti unapređenje
@Osimlegenda dakle ako je ramazan a pogotovo 27. noć ramazana onda može parkirati gdje hoće? Zamisli da tako jedan krščanin/pravoslavac kaže da može parkirati za Božić ili Uskrs gdje hoće? Šta misliš o tome? *Nije saobraČajni već saobraćajni!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
@Simply_Red Koji klošar, ovaj tvoj post možemo shvatiti samo kao sarkazam? Poznajem pr Orhana, izuzetno miran , staložen kulturan intelektualac, univerzutetski profesor, i ne kažem da je njegova priča 100% ono što se desilo, vjerovatno je i on pogriješio, ali je , ako je i 50 % onoga što je profesor napisao objektivno, ovo katastrofa u radu policije... Jeste , napravio je prekršaj , bio je, rezigniran što je samo njemu dodijeljen nalog, ali čak i ako je bio malo drskiji prema policajcima, to
Procitajte drugu stranu price http://saff.ba/sarajevska-policija-pretukla-profesora-fakulteta-islamskih-nauka-nazvali-ga-islamskim-teroristom/ Predlazem da se utvrde povrede iste osobe i da se vidi je li moguce da su ozljede zadobijene premlacivanjem. Nekako mi je sumnjiva sva ova prica i jednih i drugih. Da ne bude kao sa onim efendijom iz Buzima, Cazina...a ako je fakat covjek premlacen onda nek je na sramotu policiji. Mada treba provjerit dobro
posebna vrsta uhljupa,dovoljno ga je samo vidjeti,i sve ti je jasno...cehra sve govori,a njegova je posebna..kakav bahati klosar,kabadahija odvratna !
Špionica- ima li to mjesto uopće na karti i lik iz Špionice pljuje na policiju u Sarajevu...svašta, pa da je nobelovac ili oskarovac do zla...
Zar stvarno mislite da bi neko izmislio terorizam i brutalno prebijanje zbog parking kazne? Nemojte biti ovce. Ne znaju ni izmišljotinu dobro upakovati.
zutom golfu kecu starom 30 god napisana kazna za nepropisno parkiranje, a passatima, audijima BMW-ovima u blizini nije izdat prekrsajni nalog. E to svakog normalnog treba da iziritira. a to sto sa ovi klix-frajeri mangupi samo za tastatturom a na ulici obicni beskicmenjaci koji ne smiju drotu prigovoriti "izbirljivost" to je druga prica!
Ako je iziritiran, nek podnese zalbu na rad organa ko i ja. Sta se ima raspravljat s policijom? To je njegova greska, a greska policije je sto se ne odnose prema svima jednako. Svak ima svoje.