Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I štiklama! Kao da 'pedalaš' tuđim nogama. ;)
@LuckyLuciano UBI ahahhahahaha
@LuckyLuciano Kabriolet pretpostavljam, na autoputu pored mora, vjetar u kosi i to jel... :)
A sta ako na japanke obucem bijele carape ? Ja mislim da je tad ok 😯
A qurton?
Umalo da zaboravim Gospodine Dupovac boga vam uhvatiteliste IKAD one piromane sto pale ljudima auta ?
Mogao bi gospodin Dupovac ( mupovac ) baviti se pametnijim stvarima od papuca i japanki , npr. koliko smo sigurni na ulicama javnim mjetima tj. ugostiteljskim objektima itd. Svuda u svijetu to je tvoja licna stvar ( po njemu papuce i japanke sluze samo za plazu i kucnu upotrebu ) a ne da palamudi o kojekakvim papucama
Mythbusters su vec napravili ovaj ekperiment i apsolutno nema nikakve veze sta nosite. Isto su vozili sa svem vrste obucom.
na slici arapi?
Može li u priglavkama ?
hahah cime se vi bavite. mamu li vam a sto vam po pet auta svaku noc gori a vi ne vadite glavu iz svog sup ka to nikom nista i to nije opasno jel
Obavjest kad je proslo ljeto
Moze li u klompama
Najgore je ako obuces japanke na bosu nogu u januaru,i izadjes napolje,,,onda ti auto vise i ne treba...
e bas ce tene ili cipele zastititi noge ako ti razneses auto..glupost najlakse vozit u japankama,naravno samo ljeti
Klompe mogu.
Sebija samo u brendiranim cipama u limuzinu, a chojk u nje mora shtucovat bradu prije nego uljegne u tonobil! A shtucuje on i jezikom u zene u njega!
Morel Duduk na traktor sa gumenjacima iz obora?!
@norodznosdafocca Ti obuvash kashike na noge ili kashikare?! Bake nije moj favorit, imam i komantar(e) ovde za njega, al tebe ljubav prema Laktashenku tjera da pishesh gluposti!