Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što nepogodi aluminij,da dobiju konačno struju
Jel se makar FTV izgubila ? Da ne gledam opet za Bajram koncert Safeta Isovića xd
hahaahhaha gdje ćemo onda Vizu za budučnost gledat...taj klasik nema na jutjubu (al u ku**) .. aa tek Walter brani Sarajvo.... a tek Bingo...pa onda one sexy voditeljice (čuj mene prostitutke) ...hahhah pa Gori vatra... ih
Ode frižider 😂
Što ne pogodi RTV Dom, pa da izgori i kutarišemo se pretplate...
1,21 gigawat :P
sjeba mi kod amidze Idrisa
Dobro je pogodila FTV ne moram slušati Bakiroce propovjedi pozavdan!
Udri grome po bosanskoj nepismenoj seljaduriji, Amin😎
Povratak u budućnost 💪💪
Što ne pogodi Čevljanoviće?
Trebalo bi pohvaliti Novinarsku sekciju Osnovne skole Grbavica I, koja povremeno salje priloge Klixu - poput ovoga o udaru munje na Hum. Za svaku pohvalu je upotreba rijeci "dobrano" i "pak"!
Sliku ja na paintu bolju nacrtati
Vidim ja meni ne redi Federalna
Niste dovršili rečenicu, Grom pogodio Titov repetitor koji nije u funkciji, a taj isti repetitor SDA hoće od njega da napravi luksuzni restoran za svoje uhljebe
@Burbon Koliko je jugobalija potrebno da zamjene jednu sijalicu??? Nijedan! Okupe se svi oko sijalice i komentarišu kako je radila dok je tito bio živ!
Svašta ko vijest danas prolazi ccc