Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj Brko ne laprdaj idi klepaj donacije...
BRKO BRKANE MOJ OMILJENI KRKANE :-)))
Ovu Muniru bi trebali srebrenicani lincovati. Napravila je licni biznis od srebrenicke tragedije. A Kolinda...moze biti samo kraljica nekog vasara na kojem se vode price o presipanju iz supljeg u prazno i pricaju lovacke lazi.
mars obadvije u da izvinete u neku stvar
I za nas u srednjoj Bosni je Ratko Mladic kralj balkana, pizda ti materna...
do juce joj vuk bio domaca zivotinja a sad ne silazi sa stranica net portala. pridavanje vaznosti izjava ove spodobe je totalni apsurd.niti je skolovana,niti elokventna po bilo kom osnovu,apsolutna nula.
Majku jebala imas vise na kukanje nego pola KS
napusi se Munira,koristis mrtve da bi se obogatila,sljam,olos,kriminalac sve najgore ti zelim,serem ti se u usta
Mladicu Mladicu zasto nisi njih pobio ostavio muskarce. Jer ostavio si ovakve da zive na nasoj grbaci a razmozavat se nemogu jer ovo ko meze zguzit gori je od Ratka.
Nice
Munira !!!!!! imal neka žena da te zamijeni,izgubila si se ko hadžira u grahu
Vodi je kući da ti pripazi ovce!
koji retard ucestvuje u gazenju svog naroda, pitanje je jesu li majke i zrtve Praljka istog misljenja da je Kolinda kraljica balkana?
Svaki put kada se pomisliti usudim da je u svojim izjavama Munira dostigla vrhunac budalastine ona me neprijatno iznenadi. Masala!
Ja mislim da se one srebrenicke matere stide ove sto u njihovo ime gura neku svoju agendu.
kad ce vise maket ove zene iz srebrenice pa nisu samo srebrenicanske majke izgubile sinove. ko im daje pravo da se one u sve mijesaju. neka zale u miru a ne da svakom loncu budu poklopac. ne sve 95% ih u miru tuguje a ova je sa njih jos par prevrsila svaku mjeru
Davno su te mrtve, za pare prodale.
Mafijasica arogantna