Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ga nisi otišla prijaviti onda ne pričaj ništa.
Zasticena zona UNa Enklava Srebrnica je jos uvjek pod kontrolom policje vojske i Vlasti RSa cija vojska policija i politicko rukovodstvo su presudjeni u Hagu za Genocid.
Šta će postić? Neće se pokrenut postupak jer će žrtva negirat, a uostalom ko bi volio reći da je silovan. Takvih ti je na hiljade slučajeva gdje tužilaštvo nešto pokrene, a oštećeni iz nekog straha sve negira i na kraju pojeo vuk magarca...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pa gospođo recite javno da bar svi znaju.
Zasticena zona UNa Enklava Srebrnica je jos uvjek pod kontrolom policje vojske i Vlasti RSa cija vojska policija i politicko rukovodstvo su presudjeni u Hagu za Genocid.
osusio mu se ,,piklic,,majku mu...
Reče ona gledajući iza zatamnjenih stakala Audija od 100 000 maraka.
ne može sebe prepoznat u ogledalu al zato vrlo dobro može čitati naredbe koje su joj dostavljene
Munira draga jedes sa zlatnim kasikama a ovamo prosipas pricu.
Da sam tuzilac ujutro bi je privela da da izjavu
Nikad se oni pokajati neće... i koja je to snaga. De ne posegni za osvetom nakon svega..
Ruku na srce za nase zene majke sestre itd.. Ali nisu silovane u mirno vrijeme nego u po rata!!! Ja bin zamolio sve te zrtve zenske da pregaze tu bol I neka se ne sramote!!!!! Glavu gore sve zenske zrtve I pocnite prijavljivati te monstrume!!!! Znam da je tesko Ali do vas je drage nase zene!!!! Zar nije veca bol gledati ih kako se slobodno krecu ti isti Koji su ti sve uzeli!!!! Umjesto te boli ustajte zenski rode I pokazi prstom na monstruma!
Prijaviti se to mora,nemaju presude veze sa tim. Munira krivično djelo je to ne prijaviti - a znati. Tvoje je da prijaviš. I ne tvoje nego svačije,svi imate zakonsku obavezu prijaviti zločin kojem ste,možda,posvjedočili. I zakonski .....i moralno.
Tuzilastvo da pozove Muniru da da izjavu, pa da uhvatimo zlikovca. Nek odgovori na pitanja, ko, koga, kada, gdje, odkud joj saznanje, cula od nekoga ili sama vidjela. Ovako pausalno optuzivanje nema smisla.
Prepoznala a neće da kaže ko je ta osoba... pa s tim ćutanjem ništa nisi bolja od te osobe, ako uopšte i postoji ta osoba koja je bila tu.
Sta ces to zahvali nasim Politicarima i onima iz Medzunarodne Zajednice oni su omogucili Zlocincima da mirno setaju i da cekaju opet trenutak da isto to urade. Vucic je gori od Milosevica!
Prijavi ga munira valjda ima ime i prezime.
Ma hajde molim te.
"Put za Focu" vol. 2 - radnja premjestena u 2024.
Pa daj imena, Munira. Prijavi, objavi. Bar tebe niko ne smije da dira. Stara, pokvarena ratna profiterka.
Ne ucis ga da mrzi i da se sveti a oni ti pobili đe šta ima? Pitajte Palestinsku djecu vole li jevreje? Od malena se uči ko je ubica tvog naroda i tvoje drzave !