Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj munire nisi ni svjestan na sto si dosao,na optpatke koje je ostavila sDA...Zelim ti puno srece da Hidrogradnju uspijes normalizovati..
Samo nemoj pogrijesiti kod saradnika nemoj iz trenutne postave nikoga niti Resu Amerikanca niti Arslanagića niti Lapu niti Talića nek ti je bog na pomoci...imas Branka za finansije imas Edibu za tehnićkog direktora sposobna zena.
bilo je vrijeme da se propadanje ove firme zaustavi. nadam se da SDA napokon nece moci da terorise radnike
Valjda sad bude makar malo bolje.
vrijeme je da se rijese nagomilani problemi koje smo naslijedili od prethodne vlasti
Imace sta i da radi...
Nadajmo se da ce ovaj covjek znati da rijesi probleme radnika, svaka cast Vladi FBiH sto je proslog direktora koji je vodio ucjenjivacki preduzece sklonila s te funkcije...
Nadajmo se da će se situacija u Hidrogradnji normalizovati
Direktore! Samo nemoj biti kao onaj prije!
Gaetano, ako imas nesto protiv mojih komentara, slobodno pronadji jezik da to i komentarises!
Nadam se da ce ovaj novi v.d. direktor imati snage, volje i resursa da ispravi greske i zakrpi krpe koje su napravili prosli direktori... Kadrovi SDA su ovaj gigant bacili na koljena.