Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista mu ja ne vjerujem da se pokajao.Nije se vratio zato sto se pokajao nego zato sto je ostao invalid i tamo im vise takav ne treba.Pa ga otpremili ovamo nama.Ne bi me iznenadilo da ostvari sad pravo i na invalidninu kod nas.Mala kazna.Trebao je dobiti minimalno 10 godina.Ne znam nijednu osobu da je otisla u vehabije pa se pokajala.
Valja stoku hranit',lijecit...i jos obezbjediti praktikovanje vjerskih sloboda
A sta je sa ovima sto ratuju ili su ratovali u Ukrajini?
Pobedili su...
Da murtedu nije familije Izetbegović mogao bi još na birou čekati posao.
E čuj 3 godine... Taman za 3 godine da napravi neki teroristički napad.
Pravda za Muniba .. isao je jer je htio ici . Slobodno seta Bosnom hiljade puno gorih zlocinaca koji su ovdje ubijali i cere se svakodnevno u facu zrtvama..
Allahu ponizi i uništi murteda dubravka čamparu i na ovom i na onom svijetu i kazni ga najtežom kaznom! Amin!
ma pogledajte mu samo vusegla i sve vam je jasno.....tri fakulteta zavrsio
Vidiš kako je Munib priznao da je bio izmanipulisan,kad će ostali muslimani priznat
Mogao je makar tu bradicu malo počešljati
U ime Allaha,napravili ste najvecu teroristicku organizaciju.Najgore od svega,sto ste Boga koristili kao paravan,za najgora zvjerstva,sto je ljudsko oko ikad vidjelo.Gledam ovog momka,vidim cudoviste koje nema milosti,a musliman sam takodje.Ne mogu da vjerujem.
Treba Muniba, i njemu slicne, izolovati na goli otok, a ne pustiti da se slobodno krece medju narod
Valja stoku hranit',lijecit...i jos obezbjediti praktikovanje vjerskih sloboda
Malo brate trebo je dobiti 10 god.Da bude opomena i Dzihadistima i Cetnicima i Ustasama.Drzava iznad svega jer ona nam je i majka i otac!
Pazi kako smrdsi izmet kritikuje a sta je sa ruskim placenicima? Rumunima? Kinezima? Rusima? To je bradski ha? Vlahadijo oko za oko zub za zub drzi te gace dobro. Ovakvi ce vas za vrata prikovat i niz drinu rafting pustat da plovite a zene do viline vlas za jacanje morala pogani od naroda
ma odmah po slici se vidi da je zlatni ljiljan,on i sa zlatnom kašikom jede,kuku kuku ovih muslimana
bože dragi što ovi muslimani rade,sad će muslimani reći ma jok ma kakvi on je psihički bolesnik,kuku kuku koliko ih ima još po bosni,nego dragane i mile razdruživajte se sa muslimanima dok je na vrijeme
jeste ga i kaznili, svaka cast... niste ni morali bezze sudnicu prljati - trebali ste ga pustiti odma na slobodu...