Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš je seljak zakuhao
sto se javljaju ovi sdp-ovci koji vazda love u mutnom.. sigurno je lagumdzija rekao :sad ili nikad!
Što se javljaju ovi sdaovci sa podrškom mujezinovicu, sigurno je tihic poslao depešu da se propagira za ostanak vlade
fahro, baš si spletkaroš...
jedini premijer koji zaista nesto pokusava uraditi, dovuci investitore, pokrenuti proizvodnju. i sada ga treba skinuti.. ko ga moze zamjeniti? sve je to od zla oca i jos gore matere. a sto se tice toga da dodju mladi , to je stvarno prica neukih i primitivnih ljudi. dje to na svijetu imate 20togodisnjake da vode drzavu. pogotov s nasim sistemom skolovanja. nasi fakulteti su tako losi da ljudi po zavrsetku ne znaju apsolutno nista raditi , a kamo li drzavu voditi. dajte primitivci , kanite se vise tih floskula da mladi trebaju voditi drzavu. mladi trebaju da uce da se kale u zanatu kako bi jednog dana imali dovoljno profesionalnog iskustva da preuzmu.
goobar !
E moj Mujezinovicu, ti nit sta uradi kako dodje na vlast .Vec primas ogromnu platu za nista uradjeno, da gradjanima bude bolje.Covjece samo ti dizi kredite,povecavaj plate Vladi.A problemi ce se sami od sebe rijesiti. Okreni se od svog imenovanja i pogledaj da je svakog dana losije. Bez istinskog dogovora sa svim gradjanima.I nalaska pravednog rijesenja za izlazak iz krize ,doci ces ti i Vlada u sve tezi polozaj.Kad narodu dojadi bit cete zrtveni jarci! Da vam je Bog na pomoci vi nit razmisljate ,nit znate izaci iz ove nametnute ekonomske krize,
Nedaj se MUSTAFA,uz tebe smo.Istraj i izbori se protiv onih koji bi da te na silu sruse
klasična manipulacija borcima jednog dijela stranke SDA i SBB
Očito da nam je Vlada dobra, dok se radi o istim osobama već petnaest godina. Mujezinović nije čarobnjak da riješi sve probleme tako što zapucketa prstima. Budžet je ionako preopterećen, sada još treba davati borcima, a znamo svi koga ima na tim spiskovima. Pa nisu u je.enoj profesionalnoj vojsci da im se plaća! To im je dužnost! Što se tiče RVI - podržavam, ali obični borci - ne! Zašto mi ne bismo bili bolji od Vlade i pokrenemo poljoprivredu? U SAD tek svaki deveti biznis preživi prvu godinu, nemojte se vaditi na uslove. Sadite, izumite, prodajite, proizvodite, nemojte čekati da vam država sve nađe! Nije ovo više socijalizam, morate se potruditi da zaradite, naviknite se već jednom! Prestanite pričati o ratu, okrenite se ka budućnosti!
Vidi ovih.. Za kog god\' da vi glasate sve ce biti isto, trebamo srusiti VLADU SVU !! I onda na vlast postaviti obrazovane i mlade osobe !!!!
Mustafa, ne daj se!
Ostavka, mafijo!!! Glasajmo za Fahru Radoncica i SBB!!!!