Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puno politicara, direktora drzavnih firmi. uzme kredit od 200 000KM ili puno vise , stavi ratu da vraca visoku i sad je to legalno, kupi stan ili stanove jer kao digao je kredit a ovamo od ukradenog kesa kupi auto u kramaru... skija putuje jede....koga vi vise zaje *** ?
jedino da se uzme sva imovina , sva putovanja, sve da se zadokumentuje i na tu ukupnu sumu da se pita odakle ?
Eldare Mujanivuću, ti dobbro poznaješ Nermina Nikšića, objasni kako Nermin steče: 2 stana u Uniprometu, stan u Konjicu, vilu na Biračkom, otvori sinu Harisu fabriku kad je prestao biti premijer, voze se skupocjeni auti...OD PLATE???
Počionici krivičnih djela sjede u udobnim foteljama i zavadjaju narod i pustoše i razaraju zemlju, a narod kliče i viče: "Hoćemo još, uzmite sve, mi vas volimo. Hajde da jednu zapjevamo."
Treba stvorit antikoruptivnu jedinicu evo kako ovo funkcijoniše to je nešto slicno tajnim agentima samo što je njihov poso iznuda novca raznim licima (sudcima, policajcima, doktorima itd) znaci njihov poso da daju iznudu ko uzme odma zatvorit i sudit mu a ti ljudi mogu im bit nove kolege, obicne mušterije, nikad neznaš
Pitaj Nedžada Brankovića u njega je sve stečeno po zakonu a gdje god došao sve je svukao u ravan
Najjednostavnije bi bilo kada bi se usvojio Italijanski zakon protiv korupcije u mafije…. Palo bi pola BiH!
Ovaj Eldar Mujanović je bio savjetnik kod Zorana Mikulića, SDP-ovog ministda Pravde u Nikšićevoj Vladi. Eldar Mujanovic nije izlazio iz Nikšićeve bulje i sve svoje usluge debelo naplatio.
Nema dovoljno od poreza, sad se ide otimati. Nemas racune za to sto si izgradio prije deset godina? Nije problem, oduzimamo sve.
Svi al baš svi koji imaju imovinu veću od milion km trebaju dokazati!!!!!!!
U zatvor sve strpati pa nek dokazuje da nije lopov. Ovako samo uživaju u slobodi.
udari na političku mafiju koja je milione stekla pljačkom