Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A problem je u tome što Bošnjački lideri nemaju volju niti inat da u bilo čemu istraju,da su htjeli do sad bi mogli vratiti RBiH ali što da to rade kad ovako moze da se krade et ja ukradem 1milijardu i sad u ja svaliti na Dodu tako i Dodo na Bakija i tako u krug jedni s drugih a samo sebi pune džepove i stanove širom eu.
Obali mi ba nemam namjeru s komplexašom da se raspravljam ja oko bilo čega.
@likkk istina boli jelda :D haj malo do hitne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja ga ne poznajem no uzivam u njegovim statusima na fb ,i tekstovima koje pise
ministar treba da leti...
"da se bosna acuva",bojim se da su nasi politicari davno bosnu prodali.skrece se sa glavnog pitanja ko je iz federacije dao dozvolu mupu rs,ko je ta osoba i zbog kojih ciljeva.
Od upada MUP-a Klix ce se vec nekako oporaviti, ali od pohvale i podrske Muhameda Velica - tesko!
Kao da gledam sutrasnji clanak u Klixu : Hajmo svi Klixovci u Proteste kako bi Branili Medijska prava" Zalosno ali istinito, Mahalski portal.
Kakvi BA BH LJUDI, svoje smo pokazali na izborima.
Muhamede brate uz tebe smo svi mi bosnjaci i neka ti dragi Allah pomogne u tvojim namjerama! A evo i jedna lijepa dova za sve dusmane: "Allahumme Munzile-l-Kitabi, seri'u-l-hisabi ihzimi-l-ahzabe! Allahumme, ihzimhum ve zelzilhum" - Allahu, Dostavitelju Knjige, Koji brzo sviđaš račune. Porazi protivnike! Allahu, porazi ih sve i uzdrmaj ih (razori ih)! Amin!
Amin ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
Ja sam davno ogluhio na Dodikove bahatosti provokacije i njihove misljenike ovste me ne iznervira to jer pas koji toliko dugo laje u prazno nemoze ujest .Zna Dodik i mnogi slicni njemu kad su 92 pokusali pa nisu uspjeli sta bi ih tek sad safatalo jer ima jedna rijec laj doklen hoces al nemozes kako hoce jer kad je nevjernik imo srca nikad nit ce ikad imat zato i puca od muke kad nemoze na polju moze jezikom .Davno sam ja gluh na nepijatelje o Bosne ponosne dok ima patriuta ove zemlje Bosne ce biti to zna i dusmanin a hvala Allahu uvjek ih je bilo i bice ...
Dobar je lik Velic.
Bravo Veliću, zlato si naše Bosansko! Selam brate!
moj efendija Muhamede, po svoj prilici su uhapsili i ovaj Klixov server na kojem upravo pisemo ... kijamet nastupio, nista drugo ...
a mozda je snimao i sesel
nju prate njeni
Ko je snimao premijerku? Pa zna se ko OO7 u ime njenog velicanstva, a snima sigurno i sve nas i snimace pa kad zatreba da objavi,uhapsi i slicno. Sve je to jedan cirkus i demonstracija sile, jada i primitivizma.
podrska klixu i od vaseg prvaaaka . samo klix je JAKO glup ako je laptop sa osjetljivim imenima i informacijama drzao u redakciji . na kompjuterima za rad samo treba drzati office i chrome , ostalo na kriptirani cloud i cesto reinstalirati sistem . :)
kineski linux je zakon, to je i za Snowdenove prekrupan zalogaj !
dovoljno je enkriptovan cloud i/ili laptop enkriptovan true cryptom . ima super stealth opciju , disk uopce ne prijavljuje stvarni kapacitet ( tj. enktiptovani sadrzaj je skriven i vrlo zasticen ) . " hakeri " u mupu jedino znaju igrat solitaire , to je za nji visa matematika . naravno , moraju se i telefoni pripaziti , uvijek opcija " wipe " da je na displeju . i mailovi brisanje redovito . :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)