Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetno inteligentan i obrazovan čovjek. O ljudskim kvalitetama i čestim promjenama mišljenja, imajući u vidu godine i zdravstveno stanje profesora ne bih govorio iz ljudskosti i pristojnosti.
@Antiboot normalo da je čovjek za svog života mijenjao mišljenja, kako saznaješ nove stvari u skladu s njima i mijenjaš
Ovaj je covjek iz vlastitog dzepa stipendirao izbjeglice. I za sve ostalo svaka mu cast. 🙌
@Libertino znao je i kupovati šešire od tri milje kada je bio ambasador he he
dze su ovi iz sda intelektualci, tamo je sve seljak do seljaka a njihov vodja ponavljam bake je samo vodja jedne grupice oko njega koja ga slusa dok ga narod ne moze smisliti, nikad ali nikad nece biti vodja bosnjaka, njegov otac je druga prica, a bakir je sam sebe proglasio nekim vodjom i bitnim likom na racun svog oca, jednostavno je nebitan
Dobar covjek, izuzetan intelektualac
Zivi leš,ali jednako pokvaren kao i uvijek
MISLIM DA NISAM VIŠE "INTELEKTUALACA"VIDIO KOJI NE VOLE BiH KAO ŠTO SU ŠKRIJELJ, FILIPOVIĆ I ZUKORLIĆ!!! ŠUPLJA PRIČA.... MOJI DRAGI "INTELEKTUALCI"!
Citav zivot samo demagogija konkretno nula , koliko je sebe ugradio u temelje drzave nek se zapita.
Covjek koji je oostigao istorijski dogovor sa Miloševićem, kojim bi se spriječio rat, a Alija blokirao.
Trebalo je mnogo ranije, prije nego sto se zdravlje akademika Filipovica pogorsalo, naci jednog nezaposlenog mladog novinara voljnog posla, platiti mu pristojno, i da svaki dan intervjuise cijenjenog akademika. A da vjerodostojno na papir biljezi svaku njegovu rijec. Jer, malo je 'stalo' u tih 40-ak knjiga. Malo - u odnosu na intelektualnu velicinu prof. Muhameda Filipovica. Valjalo bi: znanja, mudrosti i iskustva nikad dosta.
do kad misli ovaj jos zivjeti..
Dragom Tunji , cestitke za 90-ti i zelje da ih jos doceka u zrdavlju i dobron radpolozenju , kakav je uvijek .
Samo mi nije jasno sto se jedan ovakav intelektualac prodao avazu i FahrU?
@MrBig PARA JE CUDO.... SUTRA BI SVI OVI NA SLIKAMA PRODALI BiH ZA MALE PARE!!
Pa lijepo,evo mu i pokvarenog sina,neznalice koji je skrivio smrt Marijane Puketa.Kamo srece da su ih sve pokupili u kamione danas i stresli u neku vukojebinu u Sandzaku.OS.Je li ovaj ludi zukorlic ozenio konjoglece hane sestru?
svaka cas muhamedu al kod nas uglavnom uspevaju filozofcici,politicarcici,i ostali prodavaci magle. imal dje naucnika, konkretni kreatora nechega vrednog
Moj Muhamede kome cete pisati kada niko ne želi čitati i doći do znanja. A i šta će im znanje kada stranke kod Bošnjaka kupe svojim pulenima diplome i zaposle ih na državne jasle znali ne znali. Onda nam drugi krivi...
Muhamed Filipovic Stari pokvarenjak i lazov.Vazda bio i ostao.A,ovi sto mu lepe cine i hvale ga,nisu nista bolji od njega.Seronje i varalice.Aksamija alkoholicar i kurvar,Kurjak krao zenama jajne celije,Skrijelj polupismeni seljak i kurvar(SDA ga postavila),sve skupa odron teski.
Ja mislio Željka Cvijanović hihi