Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjegneš iz BIH, preko mikrofona i izbjegneš obavezu obrane BIH a onda se nakon 30 godina vratiš kao savjetnik ministra odbrane. Samo u BIH i kod Bošnjaka.
@Kotrljanje zaprdiše nam ga dezerteri jer je on po ZAKONU - dezerter.
@Kotrljanje Kako li je Bože djeci poginulih boraca i šehida kad vide da im je babo dao život za Bosnu a onda dođe najvćeći ljigavac i dezerter,propali pjevač, propali trener - za savjetnika ministra odbrane.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Papakkk, pjevao si: "Sva bol svijeta je noćas u Bosni, ostajem da bolu prkosim...", a pobjegao si iz Sarajeva. Kako te nije sramotaaa, majmune bezobrazni???!!
@gooUser1608892774 😁😁😁
U Ratu dezerter a u miru savjetnik ministra odbrane.
savjetovanje kako dezertirati...
Po svaku cijenu je dosao da se uhljebi, bilo gdje i na bilo koji nacin. Sramotno!
Fuj.Unajmanju ruku sramota i grehota
Ja sam negdje čuo da se takvi strijeljaju
Sva bol svijeta u jednoj slici i nije ga sram....
Prodavaćice ljubavi su gospođe za političare i njihov karakter.
treba ministar odbrane da zna kako se bježi a ima levata koji će opet pušku u ruke ali ovaj put levati će malo drugačije..........
Dno dna....
Gori je samo onaj ko ga je predložio i izabrao za pomoćnika ministra.
GAŠENJE LOPOVSKE SDA I NJIHOVOG SATELITA DFa KOJI OVO SVE RADE JE NAJVEĆI HAJR. KO RAJA/DŽENETA HOĆE VIDJETI SIGURNO JE DOVOLJNO SAMO DA UGASI TA DVA ZLA. I SVAKO KO I MALO POMOGNE IMA NAJVEĆI SEVAP ILI TI DOBRO DJELO UPISANO NA DUNJALUKU.
J...te postali smo gori nego srbi, kod njih oni koji nisu sluzili vojsku ministri odbrane, kod nas dezerteri.
Klasičan primjer uhljebljivanja
I mi imamo svog Vulina!!
Ništa sporno, država treba ljude sa vanjskim vezama. Sretno! 🇧🇦❤️️🇧🇦