Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpametniji u Bošnjaka
@Spahi ...Vučićev pudl - da je, ne daj Bože, nadjačao od IZ bi napravio Zadrugu, a on bi bio Veliki brat
Znači istina je ono što sam pročitao prije nekog vremena. Da je Dritan njegov igrač, i da će Zukorlić dobiti neku funkciju u vlasti kao nagradu za rušenje Mila.
Nazalost nece
Neka ga tamo.
Svinjo jedna prljava sandzacka
On i Dačić, tandem snova. Glup i gluplji, za Oskara!
malo baca na Vuka Draskovica
Vucic okuplja samo pametne i obrazovane ljude oko sebe. Zato je Srbija lider na Balkanu SDA pavijani ostre zube na njima i cekaju sadaku
Zukurlic je protiv SDA tako da ga odmah mozes cjeniti kao jednog ostoumnog covjeka...
Da bi zavarao EU i svjetsku javnost sa ovakvim egzibicijama Vučić je postao poznat sto se zna da Zukorlic može imati samo ulogu ikebane osim zalaganja za udruzenja pcelara
kako je odvratan, a i glup je. naucio napamet neko sranje iz citanke, cita cak i moje komentare...
Dobro se guzi mufty
Odvratan lik.
Što nije predsjednik, svi su srbi na ostalim važnim državnim funkcijama, zar nije mogao biti jedan Bošnjak na čelu države? Izdaja!!!!
@vjernik Potpisujem i samo da dodam, '' nepravda''!
Prodana duša šta drugo reći
Dobro je ono kad je bio gost kod Marića, pa kaže kad je u
Dati sansu kod nas toga nemoze biti jer SDS ako dodje na vlast u RS bice bolji nego SNSD