Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRAGOM BOGU SVAKA ČAST, POŠTENIM VJERNICIMA, KAPA DOLE, POŠTUJE BOGA I STRAH ME ALI VALA OD VJERSKIH INSTITUCIJA NE VIDIM NIKAKVU KORIST PA ME PREMA TOME OVA TEMA I NE ZANIMA ALI DA SE NE LAŽEMO I NE BRINE. KADA U FEDERACIJI POSKUPI STRUJA, POSKUPI SAMO NAJSIROMAŠNIJEM SLOJU LJUDI, VJERSKIM OBJEKTIMA SKORO DŽABE, SVE PRIVILEGIJE IMAJU, A KADA TREBA DA UKOPAŠ UMRLOG TREBA TI VREĆA PARA, SVE U SVEMU U VJERSKIM INSTITUCIJAMA SVI ŽIVE PREDOBRO NA LEĐIMA GLADNE SIROTINJE. UOPŠTE ME NE ZANIMA ŠTA IM SE DEŠAVA.
Uglavnom kretenizam bh hrvata i srba.
@mehoxy e vala ne volim na ovu temu, ne volim da koristim ružne riječi ali ovo što ste napisali je čisti kretenizam. dakle živim u Federaciji a nisam ni hrvatica ni srpkinja ali po vašem ispade da su si Muslimani/Bošnjaci cvjećkice. Ovo što ste napisali samo sramoti Muslimane/Srbe. Svi smo mi na Balkanu slični kao jaje jajetu, probudite se, progledajte malo na oči.
treba te nadzorne kamere postaviti i po svedskoj jer su se i svedski cetnici gadno osilili ! a o njemackim cetnicima da i ne pricamo...
zapadni cafiri ne hapse svoje cetnike, oni hapse samo muslimane, dobro si to primjetila ...
...samo da poselamim ex-efendiju, moj najmilijeg baliju :))) ..sretna ti nova ćafirska godina, paša moj dobri :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)