Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po popisu iz 1991 u Bosanskoj Kostajnici je zivjelo 27,5% bosnjaka a po popisu iz 2013 zivi 24,5% bosnjaka.Znaci povrat bosnjaka preko 90%(izvor podataka Wikipedija. Zakljucak:Pogodzeni su potresom i bosnjaci i hrvati (2 %).Zasto ne pomognu i Opcine sa vecinskim bosnjackim stanovnistvom,da odrze povratak.Zasto cute Sarajevske opcine sa nacelnicima iz gradzansje opcije(SDP,NS ).Toliko o borbi za povratak i povratnike. Sjasi Kurta da uzjase Murta.
Nema sta pisat o trokutistanu jer je sve u rasulu pa pise o RS. Nema bosanske kostajnice, ima samo hrvatska preko Save i Srpska Kostajnica u RS . Sve ostalo su puste zelje novinara iz pederacije ha ha ha
@gooUser1608718877 hahaha jesi slabo informisan. De malo pretraži google maps pa vidi ima li srpska kostajnica, srpski šamac, srpski brod ili "bosanski".
@gooUser1608718877 ...i da ne zaboravim, ta Kostajnica je velika rupa, jad i bijeda! Bio sam nedavno tamo, velika propast, gradić duhova.
Varcar Vakuf