Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka srpska kuća ima arsenal oružja Pa malo malo pronađu i nikome ništa, niti se ko proziva od njihovih političara
Srbocetnicko-crnogorski teroristi.
@dervo.finci Najtužnije u svemu što njih niko nikad neće prozvati teroristima, a u stvari su vrh terorizma, ma svi redom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
meni nije jasno kako neko moze imati automatsko oruzje ili snajper, pa za to treba da dobija 20 godina robije iste sekunde.u nas malo malo pa nasli ovako arsenal oruzja i to kakvog oružja.
@adismujcic vise je vlast sjela za vrat ovim sa dozvolom nego ovim ilegalcima.
@erlman bravo druze, pošten čovjek vazda nešta a ovi lagano 23 godine nakon rata imaju ovoliko oružja, pa treba mu za svaku godinu držanja dati godinu robije.
Koji ce vam krac oruzje svakako ga pri prvom rokanju bacate i placuci ponavljate da ste bili kuhari na liniji
gledaj ti toga jebote, do zuba naoruzani
Krenite od Banja- Luke.Dole im je glavno leglo.Mi smo dosta cekali.A manje gradove u RS,pretresite...sve kuce redom.Vidjecete sta bi oni ponovo da nam spremaju i nadaju se.Dosta smo mi bili tolerantni i popustljivi.Vise ne!!! SIP-a samo treba da pokrene akciju velikog ciscenja iz zlocinackih mrznjom zadojenih gnijezda.
folklor
prava slika djikana sa brda
Hahaha...jest vijest. Gdje ima srba ima i oruzja
Svaki bosnjo na selu ima zakopan kalasnjikov.. to je normalno.. i u svicarskoj su seljaci svi garant teritorijalnog integriteta a ne vojska..
NEĆE ONI NAS
Pa spremali se za pomirenje. Ha, Ha, Ha, Ha...