Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas zovite gospodina koji je ovo izjavio,i pitajte ga negira li da je noćas u selu Kaštjelj zapaljena kuća jednog od ljudi koji je važan član SNSD-a Šekovići,jel i to negira????Ovo je ludnica,sds će uništiti Šekoviće,oni su pomahnitali,u aprilu su podmetnuti požari ispred prodavnice Željka Lazića(istaknut lokalni privrednik) koji je nekad u to vrijeme prešao u redove SNSD-a i izgorio je automobil predsjednika opštinskog odbora SNSD-a Veliora Miloševića,jel ovo slučajnost???Ne ljudi,to je atak na živote svih članova SNSD-a u Šekovićima.
Eto kako govori neko ko je poslanik u skupštini,pristrasno i malograđanski,ti ne vjeruješ u to saopštenje,ne vjerujem ni ja,niti sam ikad vjerovao u obećanja tebe,Sokića,Galića i ostalih bandita iz sds-a i pdp-a u Šekovićima,unazadili ste nas više nego što je to rat učinio,doveli do propasti,napadate nas verbalno i fizički,znamo da se ovo isto desilo pred referendum prije mjesec i po kad je napadnut mladić od 20 godina,kojeg nema ko zaštiti,koji je siromašan i koji je za nas lijepio plakate,sram da vas bude,ali nećete nas zastrašiti ovime,naprotiv,protiv tebe i tvojih bandita ćemo se odlučno boriti i izboriti,a nadam se i protjerati vas sve u Tišču,jer tamo imate najviše glasača,pa s njima gore osnujte opštinu,a narod Šekovića pustite da živi,radi i napreduje.SRAM VAS BILO!!!