Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajina preko noci sve dobila bez ijedne zasluge
Ako to znaci osnovat timove ili agencije koje ce provjerit a na budzetu da budu, sad ce to Njiva i Kifla da naprave. Naravno glavne pozicije ce uzet Hrvati jer se tata Covic pita u Sarajevu.
Sve dok je dodik-covic na vlasti mi ne mozemo nista.
Kifla Kartel Dino
Kaže Financial Times ( https://www.ft.com/content/0364ce44-0192-48fa-9a86-e5f7a5af330d ) da je EU požurila da sa Bosnom i Hercegovinom pregovara po pitanju članstvu, ali isto tako da će nas primiti to je fantazija.
Ne može
Daje se prostor pa ljudi svašta izjave ali samo da napomenem da je EK napomenula da Ukrajina mora da primeni sve to što je kao izmenila. Srbija i CG su na pola pregovora a sada se pregovara u klasterima i nema nikome u EU dok francuzi ne odobre. A porefiti Ukrajinu raspalu u svakom pogledu sa BiH je potcenjivanje Bosne i Hercegovine!
Pa nemože Ukrajina je američki Projekt.
Ujrajina je vec i promljena samo nije objavljeno. A mi .... mi cemo zajedno sa turcima. Mozda ni tad
BiH je Svicarska za Ukrajinu. Samo da napomenem
Za Ukrajinu je to bila čisto politička odluka. Ukrajina je zemlja u ratu sa hiljadama stranih trupa i okupiranom teritorijom u kojoj je i prije rata cvjetala korupcija, trgovina organima, vladali oligarsi. Danas može biti samo gora situacija.
Nema ulaska u EU bez izjašnjenja građana a neće vam to proći kao nametanje jer će Dodik tražiti da se narod izjasni kao što je to bilo u svakoj članici EU prije ulaska. 75% Bošnjake i 90% Srba su protiv ulaska u EU
Ne nasmijavajte me sa Ukrajinom i poredjenjima
uslovi za pristup eu su ispunjeni kada EU to kaze. tako je rumunija, bugarska, hrvatska usle u eu. ukraina je to zavrsila al u k... kako ih je putin napo tako su oni ispunili sve uslove. eu je za njihove gradjane otvorilo pristup trzistu rada, sto znaci da je iz ukraine pobjego ko god je mogo i bio pametan. BiH to nece nikad zavrsit zato sto je preko 50% stanovnistva muslimani i preko 30 % srba. ne zna se koga zapad vise voli.hrvati u bih svakako svi imaju eu pasos.
Na klixu ne može jer sda botovi dežuraju 0-24h.