Rajko Vasić, SNSD
0
"Možda je vrijeme za raspad BiH"
Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A možda je vrijeme i za raspad RS-a?
A mozda je bas vrijeme za unitarnu BiH, bez entiteta i Distrikta, sta mislis, Vasicu???
razlaz sine znaci rat borba za teritorij, kolika ce biti drzava nakon sljedecg rata procijeni sam, ako se stalo na banja luci odatle bi se ponovo i krenulo.......
SIGURNO je vrijeme,a ne možda..čuj možda ?!
hahah glupana....nije vam tad uspijelo sa JNA....a da vam sad uspije...levati!! Jos smo tu! hahah
Jedva čekam da se osamostalimo a sto se tiče muslica ako žele rat nek samo napadnu pa će sto je rekao Radovan da nestanu joj kako bih voleo da zaratimo i da još malo prosirimo našu otadbinu RS.
Ako smatrate BiH svojom domovinom onda ste dobrodosli. Nije bitno jesi li Srbin, Hrvat, pravoslavac, katolik, budist, eskim itd itd ALI nijedan BiH kamencic nedamo kamoli 48% BiH teritorije....jer jednostavno rezervne drzave nemamo i dugo jos mozemo izdrati ovaku situaciju! Naivno je misliti da Bosance,Bosnjake, vecinski narod, mozete strpati na 24% teritorije!
STO SE MENE TICE EVO SRBIN SAM, NE MORA SE BiH RASPASTI...ALI NE KONTAM STA TO MUSLIMANIMA ZNACI KAD I OVAKVA NAZOVI CITAVA NIJE VASA! SLUZBENO SRAAJEVO I PROSECAN MUSLIMAN IMAJU UTICAJA NA BANJA LUKU KOLIKO I JA NA ZEMLJE BENELUKSA.
MIŠEVIIIII ! UPS ! PARDON ! MEĐEDIIIIIII !!!!
HE HE NISTE VI VUKOVI VI STE musliMAJMUNI !
Sinovi Srebrenice su spremni da osvete ono sto su im cetalji uraDILI.KOMANDANTE SAMO ZOVI
On u tradiciji bizantskog vladara vodi jednu politiku u multidimenzionalnim slojevima (zesci opotunista). Primarni mu je cilj da sacuva RS u neizbjeznom slucaju ustavne reforme BiH, posto se mora sa evropskim normama uskladiti, ali mu svakako odgovara i teoreticki raspad BiH. Dodik se ne moze pridobivati sa dobrim namjerama i Merhametluku, nego sa radom, zaradom i ekonomskim prosperitetom i sposobnim glavama.
Ljudi, ovo je politicki folklor, koji nema nikakve supstance. Dodik (posto kad Rajko prica, nije njegovo misljenje) nije glup, nego je studirao 1987 u Beogradu politicke nauke + sto kombinuje svoju logiku sa jednim sigurnim instinktom o strastima balkasnkih naroda. On je dosad (nazalost) jedini, koji ima tu sposobnost da vodi jednu koliko i toliko funkcionalnu politiku u okviru neracionalizma i samodestruktivne pasivnosti, koji vada ovom prostoru. (I.dio)
brzo ce te vi (=SRBSKI i HRVATSKI pobunjenici) nazad u svoje zemlje (Srbiju+Hrvatsku) kad budete vidjeli kakav cemo vam pakao napraviti u nasoj jednoj jedinoj BiH. Samo cekamo zeleno svijetlo..... ;)....samo da znate koliko nas ima.....hahaha WELCOME TO HELL!!
mamu ti raspadnemo!
Srbi ==> Vječiti KMETOVI, uvijek bili i ostali :))
U vama je \'kiber\' A vi drugi nemjte ih podbadati.