Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrazovni sustav je puno bolje organiziran u RSu, imam frenda koji medicinski fakultet placa 600km godinu, a drugi u Mostaru placa 2500km, dok je u Sarajevu 7000km, eto nek mi neko objasni, je li to normalno da su tolike razlike u istoj drzavi ?
nije normalno ispod 25k da je medicina. U danskoj kad skoluju ljekara, potrebno je milion odvojiti za jednog. Vidi danske vidi nas
Ne studiraju djeca onih kojo su krivi za vase probleme sigurno sa vama. Vec po Becu,Minhenu,Zagrebu,Lomdonu. Tako da oni ni neznaju da vi postojite.
Sine dragi nemamo mi nikakvih uslova
@RBiHsereRsiHB1003x hahahahaha stvarno se nasmijah ovim vicevima na ovaj članak, Dzemal bjedic bolji, te Hrvate iz Hrvatskog Mostara istjerat...TO JE NAŠA ZEMLJA TU ŽIVE HRVATI🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Jadnog li transparenta....
MRSHH IZ BIH KUJEE USTASHKE
Nisu ovo nikakvi mostarski studenti, nego predstavnici "oporbe" HDZ-u.
@SecretsOfDesires999 UZP DRONFULJE
RUZNE, BRKATE, GNJECAVE UZP KU JE
VIDI NEPISMENE SKUTORKE NA KARTONSKU KUTIJU NAPISALA NEPRAVILNO A KAO STUDENTICA, UZP KU.JA I KURWAA
Smisljeno se tjeraju raja na privatne univerzitete
ako vam ne valja ima kafulteta diljem bosne
ucite da vas babuka uvali,670 keka al zato je redovno
Tko to tako bezze našvrlja na karton? Isto k‘o da u prvi razred ide a ne na studij!
tko misli da studenti nisu u pravu netka promjeni svoje misljenje i netka tkrene pravim putom a ne tkrivim.
E jeste nesretni zivite u Mostaru gdje vlasti ne pikaju obrazovanje vec stranacku podobnost. SDA I HDZ boli briga za base uslove studiranja. Njihova djeca studiraju po Beci,Zagrebu,Minhenu,Londonu. Tak da oni ni ne znaju da postoje studenti u Mostaru. Nazalost tako je!!