Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi iz SDP-a ste najveći mućci i vama samo odgovara nered,....ko mislite kada vi dođete na vlast rješićete taj problem....Ali ovo bog nemože rješiti jer je ovo ku.ac država, ku.ac kanton i ku.čina grad.
Svi pametni a nijedan novu lokaciju nije predlozi i nece jer grad mostar nema drugog mjesta za odlaganje.. U jugi je to mjesto odabrano za deponiju i kuce koje su bile u blizini kupljene su a posle rata izbjeglice iz nevesinja i gacka su se naselile gdje nisu smjele. E ko je tu kriv po meni oni koji su im odobrili da se nasele.. Uborak treba inspekcija da nadgleda a grad da napravi od njega pravo odlagaliste a ne da vozi otpad bez kontrole
Šta je rješenje za početak vi predložite novu lokaciju
Kad vec podrzavate gradjane, dodjite na Uborak , a ne iz kancelarija toplih pricati ;) Acta non verba !
Tvoj gazda je bio premijer u nedavnoj prošlosti,što nije riješio taj problem...sada samo pametujete i vi nešto blokirate samo da bi se dočepali vlasti..
Znate li nesto novo smislit a ne samo.blokirat.