Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj u migrantima pa sto ih ne primite u rs ...koji ste vi licmjeri
HOCE KOD BRACE U VERI
Gdje se to rodio Isus ? Koje vjere i nacije je? Usput bio je izbjeglica! Nek se vjernici prisjete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj to Hristos u migrantima ..već vidim vijest ...Policija na glavnom trgu u Bijeljini uhapsila 20 Hristosa bez ličnih dokumenata i proslijedila ih graničnoj skužbi.
Sin … nasljednik carstva. Ne palite covjeka djaba. Nema nista od toga.
Ovog popa sam licno upoznao i nakon nekog vremena provedenog u razgovoru mogu da kazem da je to jedan Veliki Veliki covjek i vjernik u pravom smislu kamo srece da isto razmisljaju i ponasaju se svi vjerski sluzbenici ukljucujuci i moje hodze buduci da sam bošnjak.
Koja budala .....
Nije Isa A.S. u vama vlasi nasi u vama je Kacavenda sto je dokazano na mnogim snimcima
u ovom pravoslavlju jedino valjaju zene, ovo ostalo je promasaj zivi
http://saff.ba/srbi-proslavili-badnju-vece-uz-rafale-iz-vatrenog-oruzja-i-cetnicke-pjesme/
kafiri
legenda ovaj sho zjeva na 1:18
U meni nije niko, niti ce biti. Generalno mi se ne svida ideja da je neko u meni.
Obavezno obnovite i praktikujte 10 Božjih zapovedi!
Muslimani uvazavaju Isu a.s ( Isusa) i njegovu majku. Vjeruju da je rodjen po Bozijoj rijeci, da je kao mali razgovarao sa ljudima. Da je lijecio bolesne, da je Bozijom voljom prozivljavao mrtve.Muslimani vjeruju da je Isa a.s ( Isus) jedan od najodabranijih koji su hodali zemljom, da ce se opet vratiti na zemlju, vjeruju da Isa as. ( Isus) nije imro na krstu i nije razapet nego ga je Bog spasio i uzdigao a razapet je neko drugi slican njemu.
Je li bog u Kačavendi i Pulji Bulji?
Godisnja veca doza mentalnog opijuma.
svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti zelim sretan Bozic!