Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde efendija ne zezaj , ucini dibro djelo, odradi humanitarnu akciju, obavi podne, otklanjaj djabe dzenazu. Mani se politike
Saglasan sa Eyes, u potpunosti; prolazeći kroz Hercegovinu /pa i središnju Bosnu/ i bez statističkih podataka, "prostim okom", začas shvatiš da je Čović "krao, ali i narodu dao", a nesposobni, beskrajno pohlepni, bezidejni i neuki SDA je samo - krao. Sada im duhovnici koje su sami kooptirali u IZ pokušavaju spasiti Kartel što je onako, baš, tužno.
Hoćeš da kažeš da kritika ponižavanja naroda nije dobro djelo? Gdje si ti učio etiku? U Međugorju?
Kad se hodze ostave politike, kad se politicari ostave lopovluka, tada ce sve da profunkcionise
SDA hodza
Protest protiv otimanja prava muslimanima jeste pitanje kojim se Islamska Zajednica treba boriti. Dušmani Islama i Muslimana u BiH bi jedva čekali sa IZ samo suri i prihvata nepravdu koja se Muslimanima nameće.
Gdje li je ugledni mufty zaokruzio da zaposli jos nezaposlene clanove familije pa mu mukica??? Ne znam hodzu da mu familija nije u tzv “drzavnom aparatu” ili “jaslama” jer oni su najbitniji i najplemenitiji izdanak naroda. Pošto dzenaza, hatma itd… kako sa PDV -om ugledni muftija???
Znaci ispada da su Bosnjaci,muslimani samo Oni koji su u SDA....Ja sam ponosni Bosnjak,musliman i NIKADA NECU biti dio SDA...TACKA
Oci me varaju, il' sam ugled'o prvog sekularnog hodzu na svijetu!?
Nacionalne i vjerske vođe samo zavađaju i okreću narode jedne protiv drugih, i naravno skupo prodaju maglu!
Muftija da tvoji Bosnjaci glasaju za jednu stranku imali bi isto mandata kao hdz,a po tvom islamu je zabranjeno dijeliti se u stranke.
IZ filijala SDOO vazda bila
Ne znam dokle cemo mi Bošnjaci trpiti ovakva poniženja. Moramo i mi postaviti crvenu liniju.
Nešto što najviše šteti Bošnjacima iz Hercegovine je to što Bosanci mrze naziv Hercegovina. Na kraju ćemo izgubiti Hercegovinu
Nisi se bunio kad im je SDA dala komesara ili Bicakcic HE Mostar ili kad je Alija naredio povlačenje sa Huma 1993. Mi nećemo imati napretka dok nam se hodže budu miješali su sve.Svoj posao da pozivaju da se ne krade, vara I laže ne rade.
Baralija ne može prdstavljati Bošnjake.... Ne zaboravite da ovo nisu jedini izbori....sva nametanja izbornih zakona idu SDA na ruku, u narednim izborima
počinje zastrašivanje Bošnjaka u Hercegovini.
Islam i jeste politicki
ENDEHAZIJA NA DJELU.
Zaista je tanka linija između SDA I IZBiH. Zašto?! Opasan je put imama da stavljaju pod časno islam sveobuhvatnost mita korupcije I mnogi drugih krivičnih dijela. Imami I SDA odriću se Bošnjaka muslimana koji nisu SDA. Paganizam je u veliko preko SDA ušao u SDA. Da ne kažem obožavanje Bakira I njemu bliskih.