Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinite komentare. Porodicama preminulih iskreno saucesce... ogroman gubitak za BiH😢
Malo je rec tuga...ogromna tragedija...ogromna...
saucesce familiji tuga golema...
Ako komentari ovog oblika prave popularnim odmah se sami ugasiti
Svaka čast klix-u na isključenju komentara u vezi tragedije mladih ljudi u Posušju.Pročitao sm neke prije nego su izbrisani,bili su strašni.Koliko bolesnih umova i koliko mržnje.Bilo bi lijepo kada bi uvijek blokirali komentare koji šire nacionalnu i vjersku netrepeljivost.
🎶🎼🎵🍾
@gooUser1609528294 Nadam se seljacino da imas mozga...samo da si presaugao sinoc pa ne znas sta komentarises...u protivnom si kanalizacija od covjeka
Ako neko sa ovih nasih TV stanica bude citao ovaj tekst , preporuka im je da preko svog loga stave crni flor(traku) i na taj nacin obiljeze dan zalosti.
Samo ste na ovaj clanak ostavili otvorene komentare?!
Saucesce porodicama. A muftija je gospodin covjek.
Amen
Je li vas stid? Namjerno ostavili komentare otkljucane na muftiji a sve ostale zakljucali...