Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sDo današnjeg dana, bez obzira na legitimitet, bilo je ukupno 307 papa relevantnih za istoriju crkve.Tko ce ih sve zapamtiti imena, a najvise onih sa losim osobinama.Pogledajmo Lutera i njegova nedjela, bar u slikama, koje cemo razumjeti.https://www.youtube.com/watch?v=szcE-UXjkn0
@Sorzon a Islam trazi da se radi i savrsavas.Znanje iz islamskog svijeta se jos i danas cijeni.Najbolji ljekari rade po svjetskim bolnicama.Pamtise vodeni sat, izumljen od Muslimana.Takav jedan je napravljen u Berlinu, i smatra se atrakcijom.Da ne govorim o higijeni.Samo jedan Papa je bio poznat da se je 7 puta okupao u godini dana.Sjetitn cu se ja njegovog imena.
Eto, pa htjeli ste Islam i Hrvatsku i dobro ste se usrecili. Popisam vam se i na jedno i na drugo i pozdravljam vas sa zapada
Taj Mostar su vodili struka i pamet uz nesebicnu T I T I N U pomoc a danas ga vode stranacki nacionakisti pa i hostapleri a ima tu i ex T I T I N I H robijasa koji su u vase vrijeme kao malodobni prestupnici sjedili iza resetaka.
Super su
🙌