Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi logori HVO, Armije (sabirni centri od milja) ili VRS su katastrofa. Svi su bili u rangu Ausvica jer u svakom su ljudi bili prisilno dovedeni i muceni. Ogradimo se narode od ovoga i neka svima bude lekcija. Neponovilo se!!!
Kada ti legitimna sila zakonito oduzme slobodu kretanja to se zove hapšenje, a kada to učini nelegitimna sila onda se to zove kidnapovanje - teško krivično djelo za koje ne postoji ni imunitet ni zastara
Dzaba pricas kada niko ne zeli da te cuje. Istina je kod nas pogana stvar.
Onaj koji kontrolira medije pise o logorima s jedne strane, dok o logorima s druge strane ni slova
interesantno, ublizu godisnjice zatvaranja logora Heliodrom i stadiona u Bugojnu. Samo sto se Bugojno ne spominje, sto li je to tako?
Udruzenje prica price umjesto da pomogne logorasima.Neki nemaju ni zdravstveno,a kamoli koju marku da im se isplacuje pomoci. Raspitajte se u EU o pravima logorasa.
Sad taman fino ovi sto prave Svadbe blizu logora mogu tu prenoćiti .Bog vam pamet dao kako sve zaboravite a sta su nam sve radili pogani. A oni nikad nisu kod nas pravili dabogda se svi Razveli
Kad ce Covic biti zatvoren za ratni zlocin? Kad ce Stevandic biti zatvoren za ratni zlocin? Je li to pravda? Ako je to pravda, onda se Bosnjaci dobro zapitajte i spremite jer su dusmani spremni opet ovo uraditi a mozda cak i gore jer Europa nema ni trunak milosti i postovanja prema zrtvama....
Upravo to: Naglasiti zlocine, pisati da se ne zaboravi.Covjek izgleda stariji, cini se zbog prezivljenog! Svjedociti i ostaviti pisane tragove koji se moraju prevesti na svjetske jezike. Moj prilog : pisem tekst na francuskom o dogadjaju. Ako se svi potrudimo, zvjerstva HVO, nece biti zaboravljena. Brojni planetarni glasnici koriste Praljkovu sliku, ispijanja otrova, kao ilustraciju kaosa pocetka i sredine 90 godina, 20 stoljeca!
A jednog od vodja logora Covica medjunarodna zajednica i ne pomislja da ukloni sa politicke scene
Pozdravite odatle Konakovica,Niksica,Efendica i ostslu bagru iz Osmorke i porucite NIKAD VISE,inace nam to planiraju izdajnici ponovo
Dok sekretari udruzenja imaju tedovna primanja logorasi nemaju nikakav dodatak na penzije.U Hvo logorasa ne fali dodatka na penzije.