Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su racuni? Sve radi na crno
Sta je turisticka zajednica napravila sto se tice Starog mosta pa sad hoce da to naplacuje? Napravite zicaru iznad mosta pa naplacujte.
A gdje parkirat' ???
vrijeme je za ukazanje gospe na starom mostu ! i eto love !
SMECE POLITICKO!
Hahah pa naš narod tačno nije u vinklu. U BiH postoji dosta starih gradjevina sto su napravili ljudi pitaj Boga kad i kad i sad dodje jedan naš propalitet da nam naplaćuje pogled na to.. Ehhh
Mene je sramota i od samog čitanja ovog glupog prijedloga. Da li se u Istanbulu naplaćuje ulazak u Kapali čaršiju ,u Parizu posjeta Monmarteu i Jelisejskim poljima, Njujorku posjeta Menhetna i 5. Avenije i sl.
Unovcili bi i mater svoju da mogu, jer sve pokrali pa sad daj sta das.
Ovo je samo nova ideja za kradju novca. Poredjenje zicare sa Starim mostom je nebulozno. Zicara je napravljena za biznis.
Ova prica je u domenu protuzakonite rabote.
To je javni prostor i nemoze se taksirati. Mozete uvesti dodatni gradski porez na hravu, pice, i one ducane koji su se obogatili turistima... tako se radi u pragu, veneciji, new yorku i slicno.
Valjda bi prvo trebalo kladionice oporezovat, a prethodno sa budzetima posteno raspolagat pa bi bilo sredstava da grad ne bude zapusten
A sto vamje grad zapusten, nije valjda zbog turista
Treba uhljebe financirat a ovako su radili i drumski hajduci
ja biJo tamo plaho lipo bilo i sreo antu iz zapadnog mostara ..... kaze ante ajmo skrive igrat , ajmo kume velim ja .... i veli on ti meni : ,, broji covik ka veliki ....91 , 92 , 93 , 94 , 95 ...ko se snasa , snasa se , ko je jamio jamia je .....dobar ante ka kamen bili
NARAVNO DA DA!!!!