Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko im jebe mater!!!
@batica Hebem i ja tebi materusinu, kao i svima onima koji su tvoj komentar lajkovali.
@Stjepan III. manjino, neka te smiri se :D
Evo svi Hrvati sjede kući i gledaju svoju tv.
Sve je ovo u sluzbi zadrzavanja stoke u svojim torovima. Svakako, osim par penzionera ja ne znam nikoga da gleda bilo koji od nasih programa od kada su se pojavili kablovski operateri.
Lopova,kurvi,izetbegovica,itd itd.....
Ovo još sad samo da Čović poturi mazlumu Bakiru po hrvatski kanala, a Čova već ima dobro razrađen kako bi hrvatska državna zajednica brzo dokapitizirala isti i pretočila u državni. pranjem novca dapače, jer svaka privredna aktivnost Čovića je pranje novca, utaja poreza i izbjegavanje carine. I sad takvom poreskom obvezniku treba dati državni kanal, a na mostarskom sudu mu se izgubilo 50 dokaza o utaji poreza. Čak je i Al Kapone u ovakvim okolnostima bio osuđen !
Projektni zadatk hrvatskog kanala je da razjarenog hrvatskog bika pravilnu usmjeri na koga treba ! Na komuniste, sve one koji traže plaćanje poreza kojima bi se financirale obveze prema hrvatskom puku , neprijatelje fašizma, itd !
@kuga http://static.klix.ba/media/images/fotodana/1424_full.jpg
Da li će ovo biti dovoljno maloljetnom gledateljstvu te televizije ? NE ! Oni kad porastu treba da žele da su Hrvati ! http://www.avaz.ba/storage/2016/03/14/thumbs/56e7249e-9964-4cf4-ae9f-34270a0a0a64-kec-718x446.jpg Jer istina će biti najjače oružje te hrvatske TV bez obzira na pritisak kojem su izloženi njeni reporteri ! http://www.avaz.ba/clanak/224966/dnevni-avaz-izvinjenje-javnosti-suspenzija-dopisnika-iz-zenice-slijedi-tuzba-za-nadoknadu-stete
Priprema za Hrvatsaki kanala koji je odavno trebao biti otvoren ! Pa trebala je Herceg Bosna pa nije ! A trebao je predmet zločinačka udruga HDZ biti odavno zatvorena u Hagu pa još nije. To bi bio jedini slučaj na svijetu da zločinačka udruga ima svoj državni kanal ! Jer svaka država na svijetu ima svoju mafiju, al sam BiH mafija ima svoju državu. I to ne samo jednu!
ne treba vam treći javni emiter kad imate FTV, onaj spiker neznam onaj hrvatski sto čita sta znači..
vidi u ptarcica nicka
Moze reci ko sta hoce, ali Covic je najveca lafcina u BiH... Dodik je dodik, ali puno laje, previse se eksponira, Bake je samo Bake... ali Dragan... e to je vec roba. Sad i televiziju ima, pa ova dvojica ima da polude od muke.
Hoče li biti prevod ovog kanala kazu na Hrvatskom a ja govorim Bosanski neću nista skontat ???
@MAPKO Prevedi , ne čitam Hjeroglife faraona ti :-) , ja gore napisao da ne razumijem Krvatski a ti mi neka vanzemaljske škrabotine tu ccc
Njihova TV Ovdje izgleda pravo jeftino startat neki kanal. Eno na telemachu prvih 100 kanala sve neki nasi i njihovi kanali. Odoh se raspitat kol'ko je to, pa da i ja otvorim Moj TV
Samo krkaj. Ionako nam fali televizija.
imal emisija ''svako dobro herceg-bosno!''
Brao,sad ce raspudic azilant imat gdje da palamudi danima.
Haj sto FTV baca prasinu seljakluku u oci o nekom patriotizmu SDA stranke, nego sada i ovi o HDZ-u bacaju....Boze sacuvaj, Hitno gasiti RTRS, FTV, i ove ostale kvazi kanale
Sto vise kanala manje pametnog za pogledat, tj. vise sranja -- nazalost.
Neka mashallah 😊Stvarno mi je drago.Aferim.Valjda ce biti vise vijesti iz lijepe nam Hercegovine.