Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim džudo-treninga 80-ih u prizemlju te zgrade. Na što danas spade nekretnina...
Ne razumijem šta hoće, kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljani. Šta će spomen-obilježje nekakvoj ARBIH u hrvatskom gradu, i nekakvi poginuli šahidi, nema smisla
Kažeš: "hrvatskom gradu"!? Sigurno te svaki dan ezani sa gradskih džamija u Mostaru podsjećaju da je to i bošnjački grad, a ne samo "Rim". No, nema potrebe da se pravimo ludi. Znaš ti dobro koja ARMIJA, ona o koju je Bobanova soldateska potpomognuta sa ajkulinim postrojbama polomila zube. U suprotnom sada nikog ne bi bilo potrebe da ubjeđuješ kako je to "hrvatski" grad.
Ništa ti ja te džamije ne čujem, znam da ima neki rezervat oko starog mosta ali ni tamo nikada nisam išao. Jednom me neka treba natjerala ali smrdilo je strašno. Arbih, nikad čuo zar ste vi uopće imali vojsku
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nije ovo nikakva inat kuca, vec prelijepa austrougarska zgrada jedva nekako obnovljena da bi je razjarena rulja vandala sa istocne obale pod krinkom prosvjeda zasula kamenicama i znatno ostetila.