Komentari (432)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mastaj fato besplatno je
Odmah Ljiljani
Evo posla u Hercegovini koliko hoces
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za DRON spremni 😂😂😂😂
Bolesnici zar nam svima nije dosta rata???
nema ni 500 komentara jos ? mozda i ovaj jadni narod polako dolazi pameti :)
Nisu samo naveli koje herceg bosne ?! Ako misle na onu kad ih je general Halilovic rastjerao i potisnuo do Jadrana , to je sasvim ok ! 👍Znaci , prije Washingtonskog sporazuma , koji jezaustavio Armiju BiH da ih porazi za sva vremena ! Sad su se ponovo dobro uzvisili, zaboravili da smo ih pustili da zive sa nama zajedno ????
Koliko ovdje ima spremnih da pogine za Izetbegovića i Komšića. Radujem se, uskoro će vam se ispuniti želja. Ja ću navijati, što vas više bude ginulo, ja ću više navijati.
Ti si bolestan pod hitno u Jagomir u lance
Jos se i ovo udruzenje finansira iz budzeta
Pa TUĐMAN im je je ukinuo..nek se žale njemu
Srbi u Srbiju, Hrvati u Hrvatsku, i mirna Bosna za sve vjere bio to krscanin, katolik ili musliman itd. U Bosni mozes biti samo Bosanac!
Udruzene zlocinacke udruge ne mogu se aktivirati nigdje , posebno ova sto je u Haugu osudjena na smrt
Zaboravili na UZP presudu?
Sto su ustase azdisale uzp ozivio a šacica jada ih i u bih i gledaj sta rade
Nista ne govori mir i blagostanje nego ilustracija vojnika sa oruzjem. Balkan je odavno ebena parodija sam sebe.
Zna o mi sto vi hocete ali dobicete kurcinu
Bilo bi pametnije da to malo mozga što imate aktivirate.Probajte se aktivirati oko civilizacijskih vrijednosti,jer je to za vas UZPovce misaona imenica.
6%..cccccc
6%..cccccc