Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed.Evo i jedan vic: BiH ima više ministara nego respiratora haha,uh pa to nije vic 😥 poyy.
hahaha
@071nekadgrad Ja na prvu pomisli rekoh testiraju novi lijek za Corona virus koji je uradio tim na celu sa akademikom dr. Covicem.
Hvala Allahu dz.s.
gde nabavise tako dobre testove sigurno od cineza hahahaha.
dok su mostarski testovi rađeni u sarajevu,bilo je pozitivnih...sad se rade u mostaru i svi negativni...ovo po čovićevoj direktivi,da se popravi statistika i loš image ove bolnice,odradili testove na potpuno zdravim osobama bez simptoma i ikakvik kontakata sa nekim bolesnim,npr vodeći hadezeovci iz mostara odradili testove svojim ženama i djeci..
ljudi pustite price. kakvi testovi. nemaju ni obicne opreme. a ti testovi nisu ni sigurni. mogu pokazat pozitivs a vrliks vjerovatnoca da je negativan test tj pozitivan ns obicnu A gripu. u Italiji je panika ubila mnoge ljude.
SAMO VI bosnje o Banja Luci
Testovi sa aliexpressa
Pretrgli su se testirajuci...
lazu 100%
Super vijest! Ali, kad se nasi dosjete da iznos pomoci i novca mozda zavisi od siline udara korone i broja oboljelih, e onda ima da prijavljuju. Bilo novih, ne bilo.
Krenulo je sazad, hocu reci nazad
Koga oni testiraju? Porodice, prijatelje itd. Nešto nevalja. Na tv-u alarmantno u Mostaru, Čitluku i Medjugorju. Nevaljaju testovi?
Mediji su zlo vece od ebole!
Ovo je dosad najteža pandemija od svih koje nisu postojale. Puni je mediji, život stao, panika na ulicama, a nigdje na svijetu nije zahvaćeno više od promil populacije. Da nema medija niko ne bi znao bilo koga ko je obolio a kamoli umro. Niko ne bi znao ni da postoji.
Aj sad dosta je bilo korone,okanite se tih neispravnih testova koje su Holandija i Spanija sve pobacale..Sad treba gledati da radi bar onaj ko je imao posao,da ne pocrkamo od gladi..