Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj gradjani ogorceni, a zena sama izasla pred bagere.
Zapadni dio grada jeste, ali nije Hrvatica nego Bosnjakinja, a ova gospodjica je skolovanija nego svi sto smo ovdje komentarisali
Jedna žena izašla da se bori. Ostale nije briga, poklopili se ušima. Takvo nam je stanje u cijeloj državi.
Nije istina da se ovo radi na zahtjev stanara kako neki ovdje tvrde! Ja sam isto stanar,i to s prizemlja i ja ovo NISAM zahtjevala! Cak sam i protiv ovoga! Uostalom,uopce me niko nije pitao za stav oko ovoga a niti obavijestio o radovima! I nisam jedina! Pored mene ima jos tri obitelji s prizemlja koji nista o ovome ni pitani nisu a kamoli da su nesto zahtjevali! Molila bi odredjene stanare da govore iskljucivo u svoje ime i da prestanu govoriti u moje ime i ostalih stanara
Ja sam takodjer stanar s prizemlja..ne smeta mi prasina vec bezakonje. Niti me ko sta pitao u vezi ove lakrdije niti obavijestio! Pogotovo me smeta sto neki stanari,takodjer s prizemlja,kojima prasina kao smeta,se usudjuju tvrditi da smo svi mi s prizemlja kao bili za ovo! Neka svako govori u svoje ime i svako za sebe a ne da neko govori u moje ime. Trebao se sazvati sastanak stanara pa da se glasa ko je za i protiv,pa tek onda donjeti regularnu odluku...a ne ovako bez da smo i obavjesteni
Majko draga kako nas pojedinci teroriziraju. Godinama cekamo da se rijesi BL i onda se nadje neka koja blokira za samopromociju. Mrzis nas ostale i samo si ti bitna.
Meni zapade za oko lijepa bengica na slici broj 8
E to je to Kakav smo narod a samo kukamo
@KupijemJabuke. Nije mi jasno sta ti kao "svedjanka" imas sa Mostarom ?
Hrabra Mostarka! Hobotnica ima svoje sluge cak i u komunalnim gradskim jedinicama!
Kad se procita naslov neko bi rekao da se radi o nekoj pobjedi građanstva. Kad tamo suprotno. Jedna licnost se trudi predstavit kao borac a blokira radove zbog licne koristi. Licemjerna si prema komsijama. Nisi fer.
@gooUser1577437691 Ja nisam fer? Zar je fer asfaltirati ovo dvorište i omogućiti da auta jurcaju kao što jurcaju sa gornje strane? Da nam pobiju djecu ovdje? Sve se može riješiti ali kroz razgovor i dogovor. Kakvu ličnu korist mogu ja imati od ovoga? Apsolutno nisam licemjerna nego sam na strani komšija i na strani svih stanara u Bakijinoj luci. A živjeti u asfaltnoj džungli se tiče sviju nas. Ne samo stanara u prizemlju.
Svaka čast gospođi. Neka posade travu ako im smeta prašina. Urbanizacijom uništavaju zelenilo
fala dragom bogu pa su mi se djeca rodila ovde u švedskoj.kad gledam tu djecu u Bosni po gradovima srce me zaboli.niti imaju mjesta za igranje .niti ljuljačku,tobogana,parkova.imaju da se guše od glasova ili da budu pregažena od auta,Nedo bog.nedajte zelenilo i slobodne površine.dozvolite djeci da budu djeca.
da se guše od gasova,a ne od glasova kako ispade pogrešno.
pod broj jedan, nisu ogorčeni građani ni stanari nego pojedinka koja trazi medijski prostor. Ista se predstavlja kao građanka a radi samo za svoj interes. Radovi su transparentni. Ne radi se o parkinzima na zelenim povrsinama vec o asfaltiranju ceset u sirini dva metra, a ostaju zelene povrsinr. Uredilo bi se sve. I sve se radi na zahtjev stanara. Žao nam je ali pojedinke se trude kako bi iskovile u prvi plan i zakocile napredak naselja.
@gooUser1577437691
STA ČEKAŠ BOŽE VIŠE????? SVE REDOM, OVU BAGRU UNIŠTI !!! STA ČEKAŠ VIŠE????? NIŠTA NE OSTAVI NA OVOM SVIJETU!!! MI NE ZASLUŽUJEMO DA ŽIVIMO NA OVOJ ZEMLJI!!!
Beton nama treba, Jer iz trave opasno nas ljuta zmija vreba!
Idu vam izbori, pa tamo pokažite tu ogorčenost