Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz da se može izboriti s ovim lopovima, samo treba biti uporan. Svi smo odustali od naše države i prepustili lopovima da rade šta hoće. Mi smo krivi. Svaka čast ovoj gospođi!
@akko Ovo je dokaz da klix nije neovisan medij. Zašto naglašava da je gospođa članica neke stranke? Zar naša politička uvjerenja nisu naša privatna stvar?
Bravo g-đo Ćavar
@jesamtireko Ovo je dokaz da klix nije neovisan medij. Zašto naglašava da je gospođa članica neke stranke? Zar naša politička uvjerenja nisu naša privatna stvar?
Ubiće je ustaše
ovo je heroina,zaustaviti tajkune u krkanistanu koji ujedno rasturaju I rh je stvarni podvig!
To Boska!
Nasa Stranka 👍
To su tajkunčići u pokušaju, inače bi se slučaj rješavao 20 godina.
Nek vide Sarajlije da mogu spriječiti begove da prave ruglo od grada. A od Marijin Dvora svoj lični begluk. Kad vidim skalamerija scc. pored sve te aostrougarske gradnje pozli mi.
"bici" 🤣🤣🤣
@WhoIzYou Bici se kaze na bosanskom i srpskom jeziku, a biTci na hrvatskom. Tako da, suti.
i u Stocu podižu križeve .mijenjaju istoriju.fratar kaže da je legalno.o božeee!!!
Tako se postaje ponosan/na građanin/ka!
Uporno godinama ubjedjujem ljude i obkasnjavam da moraju tuziti, boriti se godinama ako treba ali dzaba budalama objasnjavati kada su sami sebi stvorili barijeru pred nosom i poklope se usima, sute i trpe. Borba nikada nije uzaludna ali nema vise boraca sve dezerteri i izdajnici
e svaka vam čast.i mi smo sretni zbog ovog.Hdz su živi lopovi i banda.
Čestitam ovoj gospođi, ali neka se ne raduje prerano. Ova grupa ce se sada žaliti ministarstvu, kao drugostepenom organu, a ovaj organ ce to odugovlačiti, dokazivace se sve i svasta, ovagospođa ce se obracati upravnoj inspekciji radi nedonosenja akta, pa ce ministarstvo na kraju ponistiti ovaj zakljucak, pa ce se gospođa opet žaliti.. Ibez ikakvog pretjerivanja, trebat ce joj 10 godina da ovo na kraju vrati u prvopitno stanje, pod uslovom da dobije sve bitke.
@excathedra na sta ce se zalit kad je totalno bespravno. Nit obiljezili jamu, nit table nit icega.
kod nas u Sarajevu je urbicid "legalan", jer, uvijek ima neko ko će legalizirati sve monstruoznosti koje je nečiji bolesni um zamislio. ti najčešće svakako nisu iz Sarajeva, tako da ih duplo boli 'rac!
Da se nisu digli svi stanari malo sutra da bi uspjela. Pravi naslov bi bio mostarci pobjedili a ne guranje nekakve stranke jer bez stanara nista nebi uspjela ..
@Jastadasta - Stanari bilo koje zgrade NISU NIŠTA!!! Znam iz vlastitog iskustva, svi bi NEŠTA ali nemoj bogati da oni to "ganjaju", more li to "neko drugi"... Tako da RESPECT za gospodju...
@Jastadasta uspjela je jer je bespravna gradnja. U sarajevu su sve bespravne gradnje automatski legalizovane.
Sada ce to komunalno ispuniti smecem i gore jedno 20cm zemlje i dobar ugodno s korisnim