Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi sve bilo kako treba...( a nije)...treba se vratiti na nultu tačku...u redu...samo da ne odemo predaleko....
Kad se ugasila 100 metara udaljena FDM od ovog objekta i 125 familija ostalo bez hljeba niko nije skočio da pomogne radnicima sa protestima a da ne pričamo da bi par miliona KM bilo dovoljno od vlade federacije.Nek ja vlada oprostila aluminijskom 200 miliona da preživi,ta oni su ugroženi !
Vidi glava i karikatura. K'o iz srpske prijeratne komedije.😂
Svaki trag našeg naslijeđa treba obnoviti i čuvati kako iz slavenskog, osmanskog tako iz perioda NOB-a. Od ovog samo može biti koristi jer će se još jedan prostor humanizirati u divljini naših gradova.
Gluposti. Nisu ovo mostarci, ovo su neki blagajci ili podvelezci. Mostar prepun ti seljaka sa brda. Pogledajte samo Zalika na sta lici. Pravi mostarci nebih gledali da se prave vjerske objekte, pa dosta je vise? zar nisu ova trojca ikad prosetala gradom? sve dzamija do dzamija a svaka prazna. Nemojte nas zajebavat, pravite nesto od koristi, majmuni wannabe-arapski.
ne zivim u mostaru tako da je nemoguce da znam ko su "braca basici" ali ako ste samo to procitali a ne tekst onda niste ni shvatili sta hocu da kazem. Nema veze, sto se mene tice, dignite jos 100 dzamija i zajednica, to ce sigurno donijeti napredak i posao. A neretvom i bunom nek pluta smece koji kvazivjernici sa podveleza bacaju vikendom. Adios.
Moram ziviti u Mostaru da budem mostarac? Dobra logika. Dobro nema veze, ti imas svoje misljenje a ja moje i tacka.