Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dali spominjete Armence i genocid nad njima ili se pravite da se nije desilo? Molio bih normalan odgovor , hvala i laku noć svima
Prije ćeš u Jagomiru naći normalan odgovor nego na kljixu
Bilo bi lijepo poslati neku univerzalnu poruku mira izmedju Izraela i Palestine iz Mostara a ne se kao budala stavljat na nečiju stranu. Mostar bi trebao biti primjer mira i suživota nakon nedavnog rata gdje se nikog nije štedilo.
da li je gradska komunalna služba već očistila most? službe moraju funkcionirati. počinitelje pronaći i sankcionirati, ali STROGO!
koga istočnjaci iz mostara podrže taj će, ko i oni, SIGURNO PROPASTI.
Ta ce se gradonacelnik protiviti. Nebitan je kao i svi ostali sto su prije njega bili.
Šta je rekao gradonačelnik, treba li otkačiti tj prefarbati praljkove murale sa zidova u Mostaru, gradu čiji simbol, simbol države i ovih prostora taj isti Praljak srušio?!
BRAVO MOSTAR!
Tretman izbjeglica, među kojima je i Palestinac, otac, farmaceut, koji je prije 2-3 godine umro u krajiškoj bolnici uslijed nebrige i nehata, govori o licemjeru bh.politike i građanštine, gdje jedni drugima “šuknu” zastavom. Jebe se Hrvatima za genocid nad Armenima, to su uradili iz prkosa Bošnjacima/Turcima, i jebe se Bošnjacima za Palestincima (vidi tretman izbjeglica i migranata), to su uradili iz prkosa Hrvatima/Izraelcima. Sjest’ pa plakat’.
Okupacija Palestine i 73godišnji sukob sa Izraelom će prosječni Bošnjak pripisati “Židovima i muslimanima”, što je potpuno netačno, jer među autohtonim Palestincima žive također i najstariji kršćani na svijetu (koji također trpe okupaciju i kolonizaciju, nehumani tretman). Religija je samo jedan mali aspekt izraelske okupacije. Čitajte malo o najstarijim kršćanima, Iračanima, koji nestaju.
FREE PALESTINA FREE PALESTINA FREE PALESTINA !!!!!!!!!
FREE PALESTINA FREE PALESTINA FREE PALESTINA !!!!!!!!!
Kako su samo odvratne duse i srca vasa vi sto pisete "Sta nas briga za Palestinu" i sto 1 korisnik klixa spamuhe sa 100 komentara mrznje i psovanja i nekulture. Sve dok budete pohlepni i mislili samo na sebe propadace te, stalno ste nezahvalni, da sutra izbije rat govorili bi niko nam nece pomoci.
Ljudi koji su u vjeri nebitno muslimani,krscani,pravoslavci uvijek ce podrzati ljude koji su nevini i pobuniti se protiv nepravde. Sram nek vas bude to sto je Palestina daleko i sto je mala drzava ne znaci da je ne trebamo podrzati ovo je najmanje sto mozemo uciniti.
A ko na nas misli?
A kako si gradonacelnice dozvolio armensku zastavu na kosaci
Tako je
Šta kaže Boška ćavar, treba li Praljkove murale uklanjati, posebno u Mostaru, gradu činji je simbol tj Stari Most taj isti Praljak srušio?
U Sarajevu niko nije objesio palestinsku zastavu i pokazao antiizraelski protest. Kod ovih u Mostaru se nezna da li je to antihrvatski ili antiizraelski protest. Bilo bi sigurno bolje baviti se svojim problemima a ne sa bliskim istokom.
Samo nacionalizmom zadojen covjek moze biti protiv ideje da se bunis zbig ubijanja djece. Ma koje religije, boje koze ili nacionalnosti ona bila. Doduse sta i ocekivati od onih koji se ne stide vec velicaju Praljke, Karadzice, Mladice i ine
s vidio sugradjana ,pja Izrael im je Davo granate kojima je isti most studen, isto bi nam radili ko palestincima da mogu
Ne trpi taj narod agresivnu politiku Izraela, već fanatičnu politiku vlastitog rukovodstva - Hamasa. Ne bi Izrael udario da ovi prethodno nisu ispalili 30 raketa na Jeruzalem. Da ne govorim kako ispod zgrada slažu rakete godinama dok narod nema šta jesti.
Kad si već toliki zaljubljenik hronologije onda si mogo koju riječ napisati i o prisilnom iseljavanju Palestinaca iz njihovih kuća u Ist.Jerusalemu, kao i tjeranje vjernika iz džamije Al-Aksa... ili možda smatraš da su ti postupci OK?
Mi moramo postaviti straze prod dzamije-
Boze pomozi nam ,ni korona nas nije opametila ! Jos uvijek u nama nema nista ljudsko ,jos uvijek smo gori od zivotinja . Igramo se i sa mrtvima i sa zivimo ,uzivamo u tudjim ratovima i nadmecemo se ciji su jaci !!