Komentari (332)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo svaka Vam cast
hoćel Sarajevo otkazat česmu? ili mtel vlada i dalje iza draška stoji?
Neka se Benjamina izzvalila sa c*etnikom, to je bitno FGR
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Pametan potez, mici govno.
aferim Mostar, čekamo Sarajevo
@SaDrineSelam Kad su trcali na Carsiji kod Sebilja da se grle i slikaju sa njim, naivne ovce evo ga gori od Dodika, svaki negator genocida je jado i bijednik.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hercegovci su mudonje velikog srca
U pravu je Stanivukovic. Incko 12 godina nista nije uradio i sad se junaci zadnji mjesec i ostavlja novom predstavniku vruc krompir
Inzko je EUov kurir
Mislio sam da u njemu leži talentovani, mladi političar, al je zagrdio da ga niko nije prozvao..toliko od mene i no glasa od moje porodice na izborima, propada garantovano.
Nema cetniku tu mjesta,bravo za odluku. Ni Vukanovicu nema doci,on je isti. Stanivukovic jos nije prebolio pogibiju strica,pa ja kako znam on je na liniji fasovo,bio naoruzano lice.
Pojasni mi malo o Vukanoviću, u čemu je isti ? Problem je u tebi.
E neka, više dosta sranja, zna se i vidi da su ubijeni nedužni civili i tek se sjetio Incko na odlasku da ga savjest ne grize, samo na žalost uzalud su izginuli mnogi, jer naše vlasti su razočarale građane nakon rata,
JESU OVO ONI ŠTO ZA SKOK TRAŽE CVAJU I TIHO TURISTIMA GOVORE OSAMA BIN LADEN IS THE BEST , HHAHAHAHHAHAHAAHAAA , KO VAS NE ZNA SKUPO BI VAS PLATIO MUNDŽOSI
Bravo, srpski narod i nove generacije sto prije shvate pravu istinu biće im bolje u budućnosti, u suprotnom će ostati u svom toru :)
Seljakluk, kad nesto pokaka se onda nek i pojedu ovako ispadaju ko naqcena djeca bez mozga. A i nemaju mozga, jer da su imali ne bi ni imali u planu pozivati provjerene.
Mashala. Koristimo svaku priliku da izazivamo mrznju i netrepeljivost. Uprkos njegovim izjavama treba li ga docekati u Mostaru kao naj voljenijeg. Pomirenje se stice ljubavlju i poštovanjem. Trebalo je stanivukovica docekati u Mostaru i pokazati mu da griješi a ne ovako stvarati mrznju.
👏👏👏
Pobili ste toliki narod I sad vu ste nevini,pa srbin nemoze but drugo nego genocidas
Svim negatorima genocida, vrata zatvorena (osim zatvora dok ne udju). Sa takvim nema nikakve komunikacije. Latentni zlocinci ili de facto zlocinci. Stanivukovic je samo malo seljace i to pokazuje svakom prilikom kada je u pitanju reagovanje na neku civilizacijsku odredbu.
uvijek su ovi skakaci bili mangupi.
nek neko ima jaja
Bravo za 441.Slavnu !