Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostarci imaju Neretvu , a mi Sarajlije Terme , ma nedam im 15 km makar umro od vrucine !
StarMo i RajvoSa ikone Balkana,nek nam crknu dusmani bracooooo....
Eto kad se ono nadje pametno. Cuj 48 stepeni.Jest kad neznas mjeriti. Po pravilu se mjeri u hladu.Kada se mjeri na suncu termometar se zagrije i onda ne mjeri temp. zraka nego temp. termometra.
Mostar nikad nije bio turski grad... Poturice
A krv ti iz nosa oklena nas skutora na neretvi ad ne znamo plivat. Mi smo tezaci bili i ostali sad zivimo u dijelu koji su komunisti đavli napravili, ne volimo BiH ne volimo mostar volimo sve sto je rvatsko pa makar bilo govno... Ne znamo se ponasat imamo sastavljene obrve i cuhnemo ko poljska hala. E sto me aga ne nauci plivat pa da se rashladim. Voli vas vas Skutor argat Selam
Lazu!!! danas je u Mostaru 80c, 40 stepeni na jednoj 40 na drugoj strani!!!
Slike su iz istočnog ili zapadnog Mostara ?
cuj tvoj mostar:) odes malo do mahale pa se razderi(mostar je rvatski)(posto ti skuco nemas slovo H) kolko te to -grlo- nosi a nosi te ono pravo jako jer oklen si sljego tamo su se do juce dozivali na kafu sa brdasca na brdasce...PA SACEKAJ MALOKAN....Pa ce ti se samo kazati koje mostarac i cije to grad!!
Normalno, samo Neretva, kome trebaju jajnici...\'ta ce nam to
mošnje, šta vas briga koja je temperatura u HERCEGOVINI. brinite se o vašem sarajevu i onoj vašoj kanalizaciji muljackoj. Nertvu mi nedirajte.
Mostar je dio Hrvatske.
Za : Jeni ćevru- vidim ja da si \"pravi\" Mostarac čim en znaš da se čelopek piše sa ć ;) I da, Mostar ne treba dijeliti jer to je jedan grad koji pripada Mostarcima, a ne ovim došljacima kojima je Mostar do HIT-a. A toliko o tome da pravim Mostarcima nije vruće- ima preko 100 intervencija Hitne pomoći dnevno radi vrućine ( ne mislim da intervencije zaobilaze \"prave Mostarce\" jer je neizdrživo, zaista, te se čovjek ne može naviknuti na ovakvo što.
Mostar je i danas jedan od najtoplijih gradova u našoj zemlji.... HERCEGOVINI.
Cuj Neretva pa da dobijem žuticu.
Cuj Neretva pa da dobijem žuticu.
Vjerujem da je vruće u svim ostalim gradovima, ne morate se odmah ložiti da mi bezveze kukamo u Mo. Uglavnom ,bitna razlika je u tome što se vi možete naspavati barem tokom noći,a mi ne spavamo rahat 3 mjeseca. Vrtiš se, znojiš, ustaješ, psuješ i sl.
47 dana bez kiše...and counting..